Janelle Brown mohon që ajo e ka parë Kody si "shembull"

Klea

Janelle Brown mohon që ajo e ka parë Kody si “shembull”

Gratë Motra yll Kody Brown mendon ish-gruaja e tij Janelle Brown e ka dashur ndonjëherë vetëm për “trupin e tij të nxehtë”. Para së gjithash, ew. Së dyti, nuk mund të pushoj së qeshuri me guximin e këtij njeriu qesharak.

Më 26 nëntor në Sister Wives: One-on-One Special, Kody foli për tërheqjen e Janellës ndaj trupit të tij të nxehtë. Unë fizikisht u drodha duke shkruar atë. “Kam marrë pecs të bukur dhe një pako të shkëlqyer gjashtëshe,” pohon ai, “por kjo është gjithçka për të cilën ajo është e interesuar … Janelle më ka parë gjithmonë si një ekzemplar fizik dhe si një burim dhe asnjëherë nuk e ka përfshirë njerëzimin tim.”

Përgjigja e parë e Janelës ishte e qeshura histerike. “Ndjeva se marrëdhënia jonë ishte shumë, shumë e mirë,” tha Janelle për Us Weekly. “Perspektiva ime për atë që ndodhi është shumë … e ndryshme nga ajo që ai mendon. Dhe unë mendoj se në disa aspekte, ai po fluturon nga ijë tani. Ai thjesht thotë atë që ka në mendje. Por ishte shumë më tepër se kaq. Natyrisht. Kishte shumë më tepër [our] martesë.”

Më shumë se vetëm tërheqje fizike

Ka pasur raste kur tërheqja e Janelle-s për Kody-n është vënë në dukje, si kur ajo rrënqethte në mënyrë joshëse sa herë që ai mbante flokët e tij të çmendur të zhveshur në bisht. Nuk ishte sekret mes grave të tjera që Janelle-s i dukej veçanërisht seksi. Por ajo dhe Kody gjithmonë më dukeshin si një ekip, duke u përpjekur të punonin së bashku për të mirën më të madhe të fëmijëve të tyre dhe familjes së tyre të gjerë.

“Ne kemi gjashtë fëmijë dhe ata janë të bukur,” vazhdoi trajneri i shëndetit në internet. “Deri në vitet e fundit, ata kishin marrëdhënie të mahnitshme me babanë e tyre … nuk jam plotësisht i sigurt se nga vjen kjo ndjenjë, por në fakt është disi qesharake.”

Janelle u bë gruaja e dytë e Kody-t kur ata “u martuan shpirtërisht” në 1993. Por pas një përleshjeje me Kody pak para Krishtlindjeve 2021 ku shprehja “f*ck you” u hodh nga të dy palët, marrëdhënia e tyre nuk u rikuperua kurrë. Ajo njoftoi një vit më vonë se ajo dhe Kody ishin “të ndarë për disa muaj” pas gati 30 vitesh së bashku.

Duke mohuar se ai e ka dashur ndonjëherë me të vërtetë Janelën

Foto nga: TLC përmes YouTube

Tani që tre nga katër gratë e tij janë larguar, Kody thotë se ai kurrë nuk e ka dashur me të vërtetë gruan e parë Meri Brown, Janelle apo Christine. Ai ishte vetëm “duke vepruar” sikur të ishte i dashuruar me tre ish-të e tij dhe vetëm ndonjëherë e donte vërtet Robyn Brown, gruan e tij të katërt dhe të vetme të mbetur. Por Janelle nuk po e blen atë.

“Unë mendoj se gjërat ndryshuan kur Robin erdhi,” pranoi ajo, “por nuk më duket sikur ai po shtiret apo po aktronte … Ne po ndërtonim këtë familje së bashku. Mendoj se tani ai dëshiron t’i heqë të gjitha, por nuk jam domosdoshmërisht dakord me këndvështrimin e tij.”