James Kennedy tërheq Tom Sandoval dhe Bandën e tij

Klea

James Kennedy tërheq Tom Sandoval dhe Bandën e tij

James Kennedy e ka bërë të qartë se nuk është fans i Tom Sandoval. Megjithatë, njeriu me të vërtetë ka ndaluar së tërhequri grushtet e tij në këtë pikë.

Kohët e fundit, të dy kanë qenë në mosmarrëveshje për tentativën e karrierës së tyre muzikore. Çdo vëzhgues mund të shohë se James ka qenë mirë si DJ kohët e fundit, madje duke luajtur Coachella. Tom, ndërkohë, ka bërë atë që mundet.

Me të dy në fytin e njëri-tjetrit për muzikën, James madje dërgoi një mesazh të dyshimtë përpara ribashkimit të Vanderpump Rules Season 11. Tani, James i ka bërë të ditur të gjithë ndjenjat e tij në karrierën muzikore të Tomit.

Brock përpiqet të mbrojë Tomin, James e mbyll atë

Në pjesën 2 të 14 Maj After Show, James diskutoi planet e tij fillestare për të hapur performancën e Tom's El Rey. James tha se ai ofroi të hapej si “një mik i mirë”. Fatkeqësisht, Tom e shtyu atë “përtej skajit”. Duke reflektuar për momentin kur ai doli jashtë, James tha: “Isha si, 'E di çfarë, Tom? F*ck këtë grup budallaqe dhe f*ck ju.”

Ai vazhdoi, duke pyetur pse grupi kishte kaq shumë anëtarë, veçanërisht anëtarë të rinj. James ritheksoi se ai thjesht po përpiqej të ishte një mik i mirë. “U shfaqa ende në shfaqje. Madje qeshi pak me Schwartz-in. Si nuk mundem? … Dua të them, kush nuk do të qeshë pak kur të godet çelësin në një ton të lartë?”

Pasi imitoi plasaritjen e dukshme të zërit të Tomit, James pyeti: “A është ajo bori apo ai? Nuk mund ta them.” Brock Davies, i ulur pranë James, i vlerësoi Tomit për realizimin e ambicieve të tij. “Cool, mirë për të,” ndërhyri James. “Shiko, kur bëhet fjalë për bandat e kopertinës… Unë marr art në gjetjen e një grupi fantastik të kopertinës. … I lutem Zotit që ai grup kopertinash të mos jetë Tom Sandoval & The Most Extras.”

Ribashkimi i Vanderpump Rules Season 11 vazhdon të martën në orën 8/7c në Bravo.