James Kennedy mendon se Tom Schwartz dhe Ariana Madix do të jenë miq në të ardhmen

Klea

James Kennedy mendon se Tom Schwartz dhe Ariana Madix do të jenë miq në të ardhmen

Tom Schwartz ka bërë synimet e tij me Ariana Madix shumë e qartë. Bashkëpronari i TomTom dëshiron të jetë përsëri në hiret e mira të Madix. Ai ka një plan për t’u bërë mik me bashkë-yllin e tij të Vanderpump Rules, dhe James Kennedy ka disa mendime për këtë çështje.

Ata që vazhdojnë me sezonin 11 të VPR kanë parë përpjekjet e pasuksesshme të Schwartz-it për miqësi me Arianën. Natyrisht, duke pasur parasysh paaftësinë e Schwartz-it për t’u distancuar nga Tom Sandoval, një shikues mund të kuptojë vitriolin e Arianës.

Schwartz dëshiron të marrë tortën e tij dhe ta hajë gjithashtu. Ai dëshiron të qëndrojë pranë mikut të tij më të mirë. Por ai gjithashtu kërkon miratimin e yllit më të madh të realitetit amerikan. Kush nuk do ta bënte? Në të kaluarën, Schwartz tha se kishte një plan për të rifituar miqësinë e Arianës. Ndoshta James është i vetëdijshëm për këtë plan pasi ai mendon se Schwartz ka një goditje.

James kritikon Tom Sandovalin se ka nevojë për “fjalën e fundit”

Gjatë një episodi të Watch What Happens Live, James luajti “Work the Polls” së bashku me audiencën. Loja ngriti pyetjen “A mendoni se Ariana dhe Schwartz do të jenë ndonjëherë përsëri miq?” Xhejms pohoi me kokë, duke thënë: “Unë mendoj se po, po. Ka vend.” Andy Cohen u befasua nga kjo përgjigje. Sondazhi i audiencës u nda në rreth 28% Po dhe 72% Jo.

Sa i përket pyetjeve të tjera rreth Schwartz-it, grupi u pyet nëse ai duhet të hiqte dorë nga miqësia e tij me Tom Sandoval. James u përgjigj, “Edhe pse thashë se Schwartz është një Tom më i mirë pa TomTom, unë ende mendoj se ata janë si, [a] ndeshje e bërë në parajsë me sa duket.” Rreth 63% e audiencës thanë se Schwartz duhet të hiqte dorë nga miqësia, për të cilën James tha se ishte “aq e ashpër”.

Sa për Sandoval, kur u pyet nëse ai kishte treguar mjaftueshëm pendim, James u shqye. “Unë pashë shumë më tepër prej tij, apo jo?” ai filloi. “Do ta shihja, por, e dini, kur vinte koha e krizës dhe, në disa biseda, ai gjithmonë duhej të thoshte fjalën e fundit. Ai duhej të ishte si djali në majë të malit që më shikonte nga poshtë. Dhe është njësoj si: ‘Shiko mik, duhet të të pëlqejë, lëre mënjanë para se ta kalojmë këtë’.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.