James Kennedy jep përditësime për miqësinë e Tom Sandoval

Klea

James Kennedy jep përditësime për miqësinë e Tom Sandoval

Tom Sandoval's ende duke u përpjekur të rindërtojë miqësitë e tij me aktorët e tij të Vanderpump Rules. Kuptohet, bashkëmoshatarët e tij po e kanë të vështirë të ecin me të vërtetë përpara, pasi Tom është ende shumë në mbrojtje. Rasti në fjalë, James Kennedy dhe Scheana Shay kanë luajtur një lojë të bukur me Tomin. Megjithatë, kur e kaluara e tyre e gabuar u hodh përsëri në fytyrat e tyre, të dy përpjekjet e tyre për riparim vdiqën.

Ka qenë shumë. Për të gjithë. Përfshirë Tomin. Gjithashtu ka filluar të errësojë VPR Sezonin 11.

Për fat të mirë, disa rrahje kanë kaluar që kur kamerat u errësuan në Rregullat e Pompës. Prandaj, shumë nga zemërimi që po shohim aktualisht është zhytur nga kjo histori dramatike e aferës. Tani, James është në një vend shumë më të mirë me Tomin. Por për këtë, mos jini ende shumë të emocionuar/zemëruar, sepse aktualisht, nuk është “asgjë e çmendur”, por hej, është të paktën një hap në drejtimin e duhur.

James e ka kaluar zemërimin e tij

Në podcastin Hot Mic të Bravo, të organizuar nga Alex Baskin, James foli më shumë për miqësinë e tij aktuale me Tomin, ndërsa Lala Kent u ul aty pranë. Si fillim, Alex vuri në dukje se James dhe Tom dikur ishin mjaft të afërt. Për shkak të kësaj, ai më pas e pyeti James: “Ku jeni tani djema?” Ndërsa James foli, Lala peshoi, duke e ndihmuar bisedën të vazhdonte.

“Dua të them sinqerisht, unë e kam parë atë përreth në disa nga partitë,” u përgjigj James. Kjo e pa Lala duke pyetur “A flet me të kur e sheh?” Si përgjigje, Xhejms shpjegoi: “Ashtu si shkurtimisht, ju e dini. Sinqerisht, nuk ndihem i zemëruar kur e shoh.”

Lala e pëlqeu këtë, duke thënë “Kjo është mirë”. James më pas shtoi se ai i tha “përshëndetje atij. Unë buzëqesh. Nuk po përpiqem të mendoj për të kaluarën. Natyrisht, sa herë që dikush mendon për të kaluarën e ndonjë gjëje, ju mund të plagoseni.” Alex dhe Lala të dy ranë dakord me James këtu.

Megjithatë, James kishte akoma më shumë për të thënë, duke shpjeguar “Por ju e dini që ishim në një vend të mirë me energji të lartë dhe më duket se Schwartz është atje, po e thyen akullin pak. Unë i them përshëndetje Tomit. Ne do të shkëmbejmë bisedën për pak. Por asgjë e çmendur. Unë nuk po rri me të apo asgjë. Ne nuk po dërgojmë mesazhe, e dini.”

Mund të mos jetë çmenduri, por nëse sjell qoftë edhe një ons paqe në sezonin 12 të VPR, atëherë është një fitore.

Rregullat e Vanderpump vazhdojnë çdo të martë në 8/7c në Bravo.