James Kennedy

Klea

James Kennedy dhe Tom Sandoval kanë një debat të ashpër në Ribashkim!

James Kennedy dhe Tom Sandoval kanë një debat të ashpër në Ribashkim!

James Kennedy po lufton me ndjenjat e tij ndaj Tom Sandoval. Tom's afera me ish të fejuarën e James, Raquel Levissende thumbon, pavarësisht James tani duke qenë me Aleat Lewber.

Tom's sjellje në Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11 ka qenë i vështirë James për të trajtuar, duke kulmuar me një shkëmbim të nxehtë gjatë pjesës 2 të VPR Ribashkimi i sezonit 11, ku të dy i thanë njëri-tjetrit “të hanin ad*ck”, duke treguar armiqësinë e tyre të vazhdueshme.

James Kennedy

Tensionet u përshkallëzuan kur Ariana Madix diskutoi për kujdestarinë e ardhshme të kafshëve të saj shtëpiake Tom. Kjo temë kujtoi James kur humbi kujdestarinë e qenit të tij Grahamtani riemëruar si Hipikur ai dhe Rakelës ndarja e parë. Edhe pse Hipi tani është kthyer me Jamespërvoja la gjurmë, duke nxitur James per te mbeshtetur Ariana.

Pyetja e kujdestarisë, e bërë nga Andy Cohen, ndezi konfliktin. Tom u përgjigj: “Nuk kishte asnjë diskutim, thjesht u vendos që ajo po e merrte atë.” Ariana sqaroi se ajo ka kujdestarinë e kafshëve të tyre, Kotele dhe Mya.

Tom Sandoval

Tom's rrotullimi i syrit i shkaktuar Jamesi cili kujtoi Tom të përvojës së tij. “Ishe mirë kur Rakelës mori Graham nga une. Ti u bëre babi i tij i ri sekret, duke u lagur për shtatë muaj.” James bërtiti.

Tom u përgjigj me një “djalosh” shpërfillës, James”, por James vazhdoi, duke pohuar se ai “nuk do të kishte thënë asgjë tani nëse nuk do të rrotullonit sytë duke menduar se çfarë (e Arianës) thënia nuk është plotësisht, 100% e saktë.”

VPR cast

Tomdukshëm i mërzitur, i kërcënuar James, duke thënë: “Po e mbaj gojën mbyllur për gjërat që kam dëgjuar. Zbrit nga kali yt i lartë.” I patrazuar, James qëlloi kundër, duke thënë Tom për të “ngrënë ad*ck”, të cilës Tom u përgjigj në natyrë.

Kur shpërtheu për herë të parë afera, James Kennedy i sulmuar Tom Sandoval pasi u zbulua se TomTom bashkëpronari kishte tradhtuar të dashurën e tij prej shumë kohësh, Ariana Madix, me e Kenedit ish, Rakelës (tani Rachel) Leviss.

Tom Sandoval

“Nëse jeni sot në Orange County dhe po planifikoni të shihni Tom Sandoval dhe më shumë shtesa sonte, mos harroni të sillni domatet dhe lakrën, në rregull?” Kenedi tha në Instagram Story, kur Skandoval shpërtheu i pari. “Dëshironi të arrini një objektiv të mirë dhe dëshironi të shtrydhni pak domaten, në mënyrë që të jetë pak e lëngshme përpara se ta hidhni.”

Pjesa 3 e Rregullat e Vanderpompës ribashkimi transmetohet të martën, 28 maj, në orën 8/7c në Bravo.