Jacqueline Laurita ndan përditësimin e aksioneve për Son Nicholas

Klea

Jacqueline Laurita ndan përditësimin e aksioneve për Son Nicholas

Jacqueline Laurita kaloi shtatë sezone të gjata në serialin Real Housewives of New Jersey. Këtu, ajo dhe Chris Laurita, i njohur si bashkëshorti i saj i nxehtë, hapën derën e hyrjes së rezidencës së tyre, duke na lejuar të hedhim një vështrim në jetën e tyre si prindër. Në total, këta të dy po rritnin tre fëmijë. Vajza më e madhe e Jacqueline, Ashlee Holmes, është nga një lidhje e mëparshme, ndërsa djemtë e saj, CJ dhe Nikollandahen me Chris.

Gjatë gjithë kohës së kaluar në këtë serial të çrregullt, Jacqueline ishte shumë e hapur për autizmin e Nicholas. Më pëlqeu kjo sepse, në vitet e fundit të mësimdhënies, u mësova fëmijëve me aftësi të ndryshme, kështu që e di se sa rëndësi ka përfaqësimi. Jo vetëm për këta fëmijë, por edhe për familjet e tyre. Për fat të djalit të saj të ëmbël, Jacqueline është ende atje, duke mbrojtur fort për jetën e tij.

Përditësimi me pamjen më të lumtur

Në vitin 2023, biznesi i Chris pa që Laurita të linte pas The Garden State. Këto ditë, kjo familje tani po shijon rrezet e diellit, pasi ata u zhvendosën në QK. Sipas postimit të saj të fundit, Jacqueline nuk është e vetmja anëtare e familjes së saj që bie në dashuri me mjedisin e tyre të ri. Nga pamja e fytyrës së tij shumë të ngjashme me Chris, edhe Nicholas po e pëlqen atë.

Brenda rezidencës së tyre të re është Autostrada e Bregut të Paqësorit. Kjo shtrirje e gjatë e rrugës ofron pamje mahnitëse, të mbushura me kodra, oqean dhe forma të ndryshme të kafshëve të egra. Rezulton se kjo lëvizje është diçka që Nikolas i pëlqen vërtet. Për shkak të kësaj, tani është bërë një traditë javore për këtë familje mbështetëse dhe të dashur.

“Niku im i pashëm sapo shijonte udhëtimin e tij javor të fundjavës lart e poshtë në PCH dhe në të gjithë OC,” filloi Jacqueline. Megjithatë, ajo më pas shtoi se “mund të kishte shkuar pa e parë hardhucën e vogël në gojën e zogut. Ndoshta janë thjesht miq”, tha ajo me shaka. Sa për Nick, buzëqeshja në fytyrën e tij është e qartë, duke treguar se ai është mjaft i kënaqur në vendndodhjen e tij të re.

Faleminderit për këtë përditësim, Jacqueline. Lumturia e djalit tuaj i bëri të gjitha ditët tona shumë më të ndritshme.

Sezoni 14 i Real Housewives of New Jersey jep premierë pa Laurita's në Bravo, të dielën, 5 maj në orën 9/8c.