Jackie ndan arsyen për fundin e miqësisë së Margaret Josephs

Klea

Jackie ndan arsyen për fundin e miqësisë së Margaret Josephs

Jackie Goldschneider dhe Margaret Josephs janë në mosmarrëveshje gjatë sezonit aktual të Real Housewives of New Jersey. Nëse keni qenë në hap me episodet e fundit, do të duket se arsyeja pas mishit të tyre kishte të bënte me miqësinë e Jackie-t me Teresa Giudice. Por tani që Jackie po i përmend të gjitha, mësuam se nuk kishte asnjë lidhje me këtë.

A donte Margaret që Jackie të linte RHONJ për të?

Në një intervistë me Page Six, Jackie tha për median se mosmarrëveshja e saj me Margaret filloi sepse ajo nuk do ta linte shfaqjen për të. “Margaret donte, nëse [Luis Ruelas] po kthehej në shfaqje, ajo nuk donte që unë dhe Jenn Fessler të ktheheshim në shfaqje”, tha ajo. “Ajo donte të largohej dhe donte që ne të gjithë të largoheshim së bashku.”

Jackie vazhdoi, duke thënë se Jenn Fessler ishte e gatshme të largohej; megjithatë, ajo nuk ishte. “'Të dua',” i tha Jackie. “Por unë nuk po e lë punën time sepse nuk ju pëlqen dikush.”

“Unë mendoj se kjo filloi gjithçka.”

Autori tha se Margaret dhe yjet e tyre menduan se mund ta xhironin shfaqjen pa Terezën. “Unë mendoj se ajo gjithashtu e shikonte atë pak si një lojë, e dini, ose një shfaqje konkurrence,” tha ajo. “Më pak një grup miqsh dhe më shumë një shfaqje konkurruese ku, 'Nëse marr mjaft njerëz në anën time, do të fitoj'. Kështu që unë mendoj se kjo kontribuoi gjithashtu në shkëputjen këtë sezon, për fat të keq.”

Jackie po lufton edhe me Melissa Gorga

Para fillimit të sezonit, Jackie dhe Melissa Gorga konfirmuan se po kalonin një periudhë të vështirë në miqësinë e tyre. Në një intervistë të mëparshme, MelGo tha se ata nuk janë të fortë, por nuk janë në të njëjtin vend si më parë.

“Mendoj se ne u larguam pak, por kjo nuk kishte të bënte me asgjë tjetër përveçse Jackie kishte një ndryshim zemre për një mori gjërash dhe ndjenjash të ndryshme. Jackie dhe unë nuk po flasim plotësisht, – shpjegoi Melissa, – “por definitivisht nuk jemi aty ku ishim.”

Margaret diskutoi gjithashtu marrëdhënien e saj me Jackie, duke thënë se kjo e fundit e “zhgënjeu” atë këtë sezon. “Nëse nuk po ndodh në Instagram për të, nuk po ndodh në jetën reale – dhe Instagram nuk është jeta reale.”

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në orën 8/9c.