Jackie Goldschneider Unfollows Rachel Fuda në mes të xhirimeve RHONJ

Klea

Jackie Goldschneider Unfollows Rachel Fuda në mes të xhirimeve RHONJ

Nga dita e parë, kishte gjak të keq mes Jackie Goldschneider dhe Rachel Fuda. Nuk ishte e vështirë të kuptosh pse. Titujt dukej se shfaqeshin në mënyrë eksponenciale duke thënë se Rachel po zëvendësonte Jackie-n si një shtëpiake me kohë të plotë në Amvise të vërteta të Nju Xhersit.

Spekulimet mbi uljen e Jackie-t në thelb u zmbrapsën në përfundimin se historitë e saj të sezonit 12 nuk ishin interesante. Jackie do të mbetej në shfaqje në sezonin 13 në rolin e një miku të Housewives. Megjithatë, nuk ishte e vështirë të imagjinohej se si kjo mund ta frustronte atë.

Ndërkohë Rasheli nuk e ka përmirësuar situatën edhe aq. Në fillim të këtij viti, ajo e quajti Jackie-n një snob për komentet që bëri për veshjen e Danielle Cabral. Mendimet për Rakelën janë ndarë. Disa e shohin të mërzitshme, ndërsa të tjerë e vlerësojnë normalitetin e saj. Por mes xhirimeve të sezonit 14, duket se ka një person që nuk e vlerëson aspak Rachelin.

A është Jackie e vogël ndaj Rachel dhe Danielle?

Kur kontrolloi Instagramin e Jackie-t, një zhytje e shpejtë në listën e saj të ndjekësve zbuloi se ajo nuk po e ndiqte më Rachelin. Veçanërisht, Jackie ende ndjek çdo anëtar tjetër të kastit RHONJ, përveç njërit – Danielle Cabral. Nga ana tjetër, lista e mëposhtme e Rachel tregon se ajo ende ndjek çdo anëtar të kastit të RHONJ, përfshirë Jackie.

Kjo, natyrisht, ngre pyetjen se pse Jackie nuk do ta kishte hequr ndjekjen e Rachel dhe nuk do të ndiqte as Danielle. Burimi i qartë i mosmarrëveshjes këtu do të ishte fakti që Danielle dhe Rachel u bënë anëtarët kryesorë të kastit duke filluar në sezonin 13, në të njëjtën pikë në të cilën Jackie u gradua në shoqe të Housewives.

Sigurisht, duke pasur parasysh kohën, mund të jetë diçka krejtësisht tjetër – diçka që audienca nuk duhet ta shohë ende. Sezoni 14 mund të zbulojë më shumë për shikuesit. Dhe ndërsa juria është ende e paditur për pëlqimin e Rachel në RHONJ, ky grindje pothuajse me siguri do të tërheqë vëmendjen e saj.

Sezoni 14 i Real Housewives of New Jersey pritet të transmetohet në Bravo në shkurt 2024.