Jackie Goldschneider thotë se Sharon Osbourne 'duhet' të ndalojë marrjen e Ozempic

Klea

Jackie Goldschneider thotë se Sharon Osbourne ‘duhet’ të ndalojë marrjen e Ozempic

Ajo duket Jackie Goldschneider ka marrë përsipër të jetë një zëdhënëse e vetë-emëruar për të gjitha gjërat në lidhje me humbjen e peshës. Ylli i Real Housewives of New Jersey ka përvojë në këtë temë, ajo ka vuajtur nga një çrregullim i të ngrënit që nga vitet e adoleshencës.

Tani Jackie ka këshilla për të gjithë, veçanërisht pasi viti 2023 ishte viti i Ozempic. Shumica e aktorëve të RHONJ kanë pranuar se e kanë përdorur ilaçin për një mënyrë të thjeshtë për të hequr disa kilogramë, gjë që Jackie është kundër. Por tani ajo po kalon nga Bravolebs dhe po flet për të famshëm të tjerë që përdorin Ozzie. Tani është Sharon Osbourne kthehu në sediljen e nxehtë të Jackie.

Jackie ka një sugjerim për Sharon…

Sharon nuk ka qenë kurrë e trembur për dashurinë e saj për një bisturi. Me kalimin e viteve ajo ka qenë shumë e hapur në lidhje me thumbat dhe tubat e saj. Pavarësisht disa ndryshimeve, ajo kurrë nuk ishte e kënaqur me peshën e saj të përgjithshme. Pasi vizitoi Tokën e Ozit (injektuesin, jo bashkëshortin), Sharon ra nën 100 paund dhe duket goxha e dobët.

Pasi Sharon zbuloi humbjen e saj tronditëse, Jackie ndjeu se duhej ta priste plotësisht Ozempic. Nën një postim në “Page Six” në Instagram rreth historisë së Sharon, Jackie goditi komentet. “Ajo duhet të ndalojë marrjen e saj. Është kaq e lehtë të bëhesh i varur nga të qenit i dobët. Është e frikshme të ndalosh”, ka shkruar Jackie.

Ajo nuk e ka krejtësisht gabim, Sharon duket mjaft e brishtë. Por a është biznesi i Jackie-t të ndërhyjë? Sharon filloi të përdorte Ozempic në dhjetor 2022 dhe pranoi se u bë “i varur” nga humbja e peshës. Në total, Sharon ka humbur rreth 42 kilogramë.

Ndërsa Sharon neglizhoi të adresonte komentin e Jackie-t, ajo tha se “nuk i intereson se çfarë thonë njerëzit për pamjen time”.

Jackie do të kthehet për të dhënë më shumë këshilla kur Real Housewives of New Jersey Season 14 të kthehet në Bravo në 2024.