Jackie Goldschneider thotë se RHONJ është shndërruar në "Lojërat e urisë"

Klea

Jackie Goldschneider thotë se RHONJ është shndërruar në “Lojërat e urisë”

Jackie Goldschneider nuk është këtu për Amvise të vërteta të Nju Xhersit duke u kthyer në “Lojërat e urisë”.

Ajo i tha Tamra Judge dhe Teddi Mellencamp në podkastin e tyre, Two Ts In A Pod, se grindjet e vazhdueshme dhe zgjedhjet mes palëve e kanë shkatërruar shfaqjen e tyre. “Të gjithë janë të bindur se nëse marrin më shumë njerëz në ekipin e tyre dhe më pas e bëjnë fotografinë dhe e etiketojnë atë si një ekip, Bravo do ta shohë atë dhe ata do të mendojnë, 'Oh, ata kanë më shumë njerëz, le ta mbajmë atë ekip”. Nuk është mënyra se si funksionon, dhe thjesht po i bën të gjithë kaq të ndarë.”

Jennifer Fessler gjithashtu komentoi, duke thënë se gjendja e RHONJ tani është “bruto” dhe “shumë larg”.

Jackie nuk është mik me Margaret ose Melissa pas sezonit 14

Fansat e serialit e dinë se Jackie zakonisht është në grindje me Teresa Giudice dhe Jennifer Aydin. Megjithatë, ky vit është pak më ndryshe. Pas disa tensioneve me Margaret Josephs, tani miku i saj vendosi të hidhej në anije për t'u varur me Tre dhe Jen. Është e qartë se ajo tronditi disa pupla, duke bërë që shumë nga zonjat e tjera, përfshirë Melissa Gorga, të vënë në dyshim motivet e vërteta të Jackie.

Margaret diskutoi për mosmarrëveshjen e saj me Jackie dhe tha se ishte tepër e “zhgënjyer” nga ish-miku i saj. “Fatkeqësisht, Jackie më zhgënjeu vërtet. Ajo ishte shumë, shumë zhgënjyese”, tha ajo. “Nëse nuk po ndodh në Instagram për të, nuk po ndodh në jetën reale – dhe Instagram nuk është jeta reale.”

Melissa tha diçka të ngjashme në një video që po qarkullonte nëpër mediat sociale në shtator 2023. “Jackie dëshiron të jetë e ftuar në çdo festë,” tha ajo.

Jackie u përgjigj në Watch What Happens Live, duke thënë se komenti i Melissa ishte i vërtetë. “Por unë duhet të flas ende me të për këtë, kështu që do të shohim se si do të shkojë,” tha ajo.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në orën 8/7c.