Jackie Goldschneider

Klea

Jackie Goldschneider pretendon se 'RHONJ' është bërë 'Lojërat e urisë', thotë se emisioni është shkatërruar!

Jackie Goldschneider pretendon se 'RHONJ' është bërë 'Lojërat e urisë' thotë se shfaqja është shkatërruar!

Jackie Goldschneider shprehu pakënaqësinë e saj për atmosferën përçarëse në Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit, duke e krahasuar me “Lojërat e urisë” gjatë një interviste në Gjyqtari Tamra dhe Tedi Mellencamp's podcast, Dy Ts Në Një Pod. Ajo kritikoi konfliktet e vazhdueshme dhe formimin e aleancave midis kastit, duke thënë:

“Të gjithë janë të bindur se nëse marrin më shumë njerëz në ekipin e tyre dhe më pas e bëjnë fotografinë dhe e etiketojnë atë si një ekip, Bravo do ta shohë atë dhe ata do të mendojnë, 'Oh, ata kanë më shumë njerëz, le ta mbajmë atë ekip”. Nuk është mënyra se si funksionon, dhe thjesht po i bën të gjithë kaq të ndarë.”

Jackie Goldschneider

Jennifer Fessler peshoi edhe mbi gjendjen aktuale të RHONJduke e quajtur atë “të rëndë” dhe “shumë larg”.

Ky sezon ka parë ndryshime në aleanca, veçanërisht lëvizjen e Jackie nga të qenit në linjë Margaret Josephs për t'u bashkuar Teresa Giudice dhe Jennifer Aydinduke ndezur tensione të mëtejshme dhe spekulime për motivet e saj mes grave të tjera, duke përfshirë Melissa Gorga.

Jackie Goldschneider

Margaret ndau ndjenjat e saj për Jackie's zhvendos, duke thënë,

“Për fat të keq, Xheki me te vertete me zhgenjyer. Ajo ishte shumë, shumë zhgënjyese,” dhe kritikoi fokusin e Jackie-t në dukshmërinë e mediave sociale, duke vërejtur: “Nëse nuk ndodh në Instagram për të, nuk ndodh në jetën reale – dhe Instagram nuk është jeta reale”.

  Jackie Goldschneider

Melisa la të kuptohej gjithashtu Jackie's tendencat sociale në një video nga shtatori 2023, duke vënë në dukje, “Jackie dëshiron të jetë e ftuar në çdo festë.” Xheki e pranoi këtë në “Shikoni çfarë ndodh drejtpërdrejt,” duke konfirmuar, “Por unë ende nuk kam folur me të për këtë, kështu që do të shohim se si do të shkojë.”

Jackie Goldschneider

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit” transmetohet të dielave në orën 8/7c.