Jackie Goldschneider kritikon Rachel Fuda pas komenteve

Klea

Jackie Goldschneider kritikon Rachel Fuda pas komenteve

Zonjat e Real Housewives të Nju Xhersit po e sjellin këtë sezon. Megjithëse Teresa Giudice do të jetë gjithmonë pjesa qendrore e këtij seriali për shumë njerëz, pjesa më e madhe e dramës tani ka të bëjë me anëtarët e tjerë të kastit.

Bazuar në klipet e intervistave të mëparshme, ne e dimë Jackie Goldschneider do të ketë një grindje me Margaret Josephs, Melissa Gorga dhe Rachel Fuda. Kur kjo e fundit u shfaq në podcastin Two Ts In A Pod për të promovuar sezonin e ardhshëm, ajo e kritikoi autoren dhe nënën e katër fëmijëve si “të pasigurt”, duke thënë se u shoqërua me të cilët besonte se mund t'i siguronte një sezon shtesë.

Kur Jackie-t i erdhi radha për të ftuar yllin në podcast, ajo iu përgjigj komenteve të Rachel, duke i quajtur në thelb të pabaza pasi ajo nuk ka një marrëdhënie të vërtetë me të.

Kur Jackie iu përgjigj mendimeve të Rachel për të, ajo nuk humbi kohë duke vendosur rekord. Jackie i quajti deklaratat e yllit të saj “me të vërtetë të parëndësishme” përpara se të thoshte se Margaret dhe Melissa po e përdorin atë. Ajo “po është një zëdhënëse për njerëzit që po përpiqet t'i lërë përshtypje,” tha Jackie.

Veterani i Bravo diskutoi dinamikën e sezonit të ardhshëm dhe tha se ka shumë gjëra që po ndodhin në prapaskenë.

“Unë mendoj se ka shumë spirale që po ndodh tani. Dhe … nuk mendoj se ajo është në një vend të mirë,” shpjegoi ajo.

Pavarësisht komenteve të mëparshme të Rachel, Jackie duket se nuk është prekur prej tyre. Ajo i tha Tamra Judge dhe Teddi Mellencamp se Rachel “nuk e njeh” atë.

“Unë as nuk mund të fyhem prej saj. Dhe së dyti, si p.sh., nëse do t'i thuash dikujt se është i pasigurt – nga e mori ajo diplomën e psikologjisë? Si, me çfarë më diagnostikon ajo? Si, ajo nuk më njeh, “tha Jackie.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në orën 9/8c.