Jackie Goldschneider fajëson kastin RHONJ për 'Destroying Show'

Klea

Jackie Goldschneider fajëson kastin RHONJ për ‘Destroying Show’

Amvise të vërteta të Nju Xhersit Seriali është duke luftuar, dhe kur u pyet për këtë kohët e fundit, Jackie Goldschneider ia vendosi të gjithë fajin partnerëve të saj. Brenda, aleancat, zënkat, thashethemet dhe detajet e zbuluara po shfaqen vazhdimisht. Duke i bërë gjërat edhe më të bezdisshme, disa nga këto zonja refuzojnë të filmojnë së bashku. Po kështu, burrat e tyre kanë filluar të hyjnë në bisedë dhe zënkat e tyre me gratë nuk janë argëtuese për t’u parë.

Në rrëfimet e tyre, këta yje të RHONJ-it më pas do të përdorin fjali si “i vdekur për mua” kur përshkruajnë kushërinjtë e tyre. Disa madje kanë luftuar fizikisht, dhe tensionet që mbeten janë ende aq të rritura, sa Bravo’s anuloi ribashkimin e sezonit të 14-të. Në thelb, paqja, dashuria dhe harmonia janë larguar shumë nga kjo kastë me kokë të nxehtë dhe të tejdukshme. Pra, natyrisht, Jackie po flet për të, duke thirrur aktorët e saj për rolet e tyre të luajtura në fundin e këtij seriali.

A nuk e dinë ata që janë toksikë?

Në një intervistë për OK! Revista, Jackie preu drejtpërdrejt në rrënjët e problemeve të kastit të saj. “Mendoj se mediat sociale dhe mënyra se si ne flasim për njëri-tjetrin dhe gjithçka që rrethon këtë shfaqje janë bërë kaq toksike,” tha ajo, duke vënë në dukje “Nuk mund të ankohem për këtë nëse po kontribuoj në të.” Mirë i vetëdijshëm, ne ju shohim. Por gjithashtu, nëse më pyet mua, ajo ka të drejtë.

Prandaj, Jackie është “angazhuar” që të “mos thotë më asnjë fjalë të keqe për asnjërin nga “shokët” e saj. Për më tepër, “të ecësh përpara me respekt për të gjithë është mënyra se si” ajo “do të donte të vazhdonte”. Kjo është për shkak se në zemrën e saj, Jackie ndihet sikur “gjithçka ka shkuar shumë larg”. Nga ana tjetër, kasti i saj “vetëm çdo ditë e shkatërron shfaqjen gjithnjë e më shumë duke e copëtuar njëri-tjetrin në shtyp. Pra, nuk do ta bëj më këtë”, shpjegoi Jackie.

Sa i përket ribashkimit të tyre të anuluar, Jackie mendon se kjo “ishte lëvizja e duhur. Unë mendoj se thjesht do t’i bërtisnin të gjithëve, [and] Unë mendoj se nuk ka asnjë mënyrë që tani, Margaret Josephs dhe Teresa Giudice të jenë në mendje. Unë nuk mendoj se dikush po shpik tani. Do të kishim qenë të gjithë ne të ulur atje duke i bërtitur njëri-tjetrit,” theksoi ajo, mjaft saktë.

Sipas Jackie, “Të gjithë janë kaq të zemëruar tani. Unë as nuk e di nëse ky grup mund të ecë ndonjëherë përpara.” Më pas ajo i mbylli gjërat duke përsëritur se “shqyerja e njëri-tjetrit… do ta bëjë këtë shfaqje edhe më të errët, dhe nëse duam që ky shfaqje të kthehet, duhet të fillojmë të jemi pak më të mirë.”

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.