Jackie Goldschneider dhe Jenn Fessler nuk pajtohen për Margaret Josephs gjatë WWHL

Klea

Jackie Goldschneider dhe Jenn Fessler nuk pajtohen për Margaret Josephs gjatë WWHL

Ka pasur shumë muhabet përreth Margaret Josephs dhe Housewives Real të Nju Xhersit. Nëse nuk e keni mbajtur hapin, rrugët (Jackie Goldschneider) po thonë se Marge u kërkoi disa prej kolegëve të saj të largoheshin nga seriali nëse Luis Ruelas kthehej. Natyrisht, ka pasur mohim nga ana e saj (faleminderit, Tamra Judge), por Jackie i qëndron asaj.

Pra, cila është e vërteta?

Gjatë paraqitjes së tyre në Watch What Happens Live, Jackie dhe Jenn Fessler diskutoi dramën në lidhje me Margaretën. Në një intervistë të mëparshme, Jackie tha se Marge i kërkoi asaj dhe Jenn të largoheshin nga shfaqja për shkak të dramës së saj me Teresa Giudice dhe burrin e saj, Luis.

“Margaret donte, nëse [Luis Ruelas] po kthehej në shfaqje, ajo nuk donte që unë dhe Jenn Fessler të ktheheshim në shfaqje”, tha ajo. “Ajo donte të largohej dhe donte që ne të gjithë të largoheshim së bashku.”

Jackie vazhdoi, duke thënë se Jenn Fessler ishte e gatshme të largohej; megjithatë, ajo nuk ishte. “‘Të dua’,” i tha Jackie. “Por unë nuk po e lë punën time sepse nuk ju pëlqen dikush.”

Megjithatë, Jenn e kujton atë ndryshe. Ajo zbuloi se i ofroi të largohej për Margaret, por asaj nuk iu kërkua të hiqte dorë. “I thashë Margaretit: “Nëse nuk dëshiron të bësh shfaqjen, e kuptoj këtë. Dhe unë të dua, dhe ka të bëjë me fëmijën tënd. Unë nuk do të kthehem nëse ju nuk ktheheni.

Kur Andy Cohen u përpoq të arrinte deri në fund në WWHL, Jackie mbajti qëndrimin e saj: “[Margaret] tha: “Nëse Luis kthehet në shfaqje, të gjithë duhet të largohemi.”

Jenn i shtoi bisedës, duke thënë se asaj nuk iu kërkua të largohej. “Unë kisha dalë vullnetare sepse ajo ishte shumë e mërzitur,” tha Jenn përpara se t’i thoshte Jackie-t të mos “më shikonte ashtu”.

“Kjo është pikërisht se si u rrëzua,” vazhdoi ajo. “Është 100 për qind e vërtetë. Ajo kurrë nuk më kërkoi të mos bëja shfaqjen.”

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në orën 8/7c.