Ja çfarë tha teksti i Luke Jones drejtuar Margot Sisson

Klea

Ja çfarë tha teksti i Luke Jones drejtuar Margot Sisson

Paralajmërim për shkaktimin: Të mbijetuarit e SA duhet të jenë të kujdesshëm për të lexuar këtë artikull, i cili përfshin përshkrime të skenave që mund të jenë nxitëse për ata që kanë përvoja të përbashkëta.

Margot Sisson duroi një sezon veçanërisht të vështirë charter Poshtë Deck Down Under. Përveç orëve të gjata, rraskapitjes dhe të ftuarve sfidues, ziera e tretë i mbijetoi një shkeljeje të madhe të personit të saj kur e turpëroi bosun Luke Jones u fut në krevatin e saj të paftuar dhe në një gjendje të zhveshur plotësisht. Margot u shua gjithashtu pas një nate jashtë ekuipazhit. Ajo nuk ishte në gjendje të jepte pëlqimin. Ishte e pafalshme.

Produksioni veproi shpejt dhe e nxori Lukën nga dhoma. Ai u hoq nga anija dhe u qëllua menjëherë.

Margot mori shumë mbështetje nga ekuipazhi i saj. Ajo u përqendrua vetëm në punën për disa karta të ardhshme. Shefi Stew Aesha Scott e la të merrte përsipër shërbimin dhe zija e tretë po e tundte! Fatkeqësisht, Luke, edhe një herë i paftuar, kontaktoi me Margot përmes një mesazhi me tekst në një episod të fundit.

Margot nuk u përgjigj

Vendasja nga Uashingtoni mori tekstin tronditës në mes të kartës dhe ai e hodhi atë jashtë loje. E nxitur dukshëm nga tentativa e kontaktit, Margot filloi të hidhte alkoolin ndërsa ishte në punë.

Aesha vuri re një ndryshim në sjelljen e Margot dhe u përball me zierjen e saj. Margot pranoi se kishte përfunduar përzierjen e pina colada. Aesha ia çoi çështjen kapitenit Jason Chambers. Të dy ishin shumë empatikë dhe kapiteni vendosi ta linte Margot të qëndronte në bord. Ai i sugjeroi asaj të shikonte disa burime për ta ndihmuar veten të përballej me atë që kishte ndodhur dhe ofroi ndihmë vetë.

Margot doli në të njëjtin përfundim. Ajo foli në rrëfim për shtypjen e emocioneve me alkool. Shpresojmë që ylli i realitetit televiziv të jetë në gjendje të punojë me disa prej tyre me persona të kualifikuar.

Sa i përket tekstit të Lukës, Margot e lexoi atë në kamera. Aty shkruhej: “Hej Margot, ju lutem më falni heshtjen time gjatë kësaj kohe pasi po respektoja kufijtë tuaj. Nëse je i gatshëm, do të doja të të telefonoja kur të jesh i lirë dhe të të lë të dëgjosh fjalët e mia. Përshëndetje më të përzemërta.”

Margot nuk u përgjigj.

Below Deck Down Under vazhdon të hënën në 8/7c në Bravo.

Jo do të thotë jo. Çdo herë të vetme. Linjat telefonike kombëtare mund të ndihmojnë në lidhjen e viktimave, të mbijetuarve dhe rrjeteve të tyre mbështetëse me burimet lokale. Për më shumë informacion dhe burime, mund të vizitoni: https://victimconnect.org/resources/national-hotlines/