Izzy Zapata diskuton për momentin 'Switch-Flip'

Klea

Izzy Zapata diskuton për momentin ‘Switch-Flip’

Dashuria eshte e verber Sezoni 5 ka përfunduar dhe shumica e fansave e kanë të qartë një gjë: Stacy Snyder është një vajzë e keqe. Një nga romancat më të spikatura të sezonit ishte mes Stacy dhe Izzy Zapata. Të dy arritën deri në altar.

Ndërsa Izzy ishte entuziast për martesën me Stacy, ndjenja nuk ishte e ndërsjellë. Stacy e refuzoi atë, duke i shpjeguar se thjesht kishin nevojë për më shumë kohë së bashku. Fillimisht, Izzy dukej shumë i kuptueshëm. Por më vonë, kur ishte vetëm me kamerën, ai bëri një shaka emocionale.

“Është sikur ajo gjithmonë përpiqet të gjejë diçka të gabuar,” tha ai. “Është sikur të gjitha gjërat e jashtme po i afroheshin asaj, dhe unë bllokova gjithçka. Pamje, para, dramë. Unë thjesht u fokusova tek ajo… Unë jam 29 vjeç dhe mund t’ju jap gjithçka që nuk mund t’ju japë një burrë i pasur, 45-vjeçar për të cilin gjithmonë shkoni dhe dështoni gjithmonë.” Po.

Kështu, pasi pluhuri u qetësua nga fundi i sezonit 5, Izzy vendosi të pastrojë ajrin në dramën e ditës së dasmës.

Çfarë e bëri Izzy të kthehej kaq ashpër ndaj Stacy?

Izzy foli me PEOPLE se pse gjërat kishin ndryshuar për të. Ai filloi: “Kur jemi në altar, unë isha ende optimist për gjërat, megjithëse ajo më kishte thënë jo në atë moment. Mendova se do të ishim ende bashkë pas dasmës, kështu që thashë, ‘OK, ia dolëm së bashku’”.

Ai shpjegoi se gjërat ndryshuan 20 minuta më pas. “Por unë mendoj se ajo që ndryshoi është kur më duhej të bëja intervistën time dhe [was] thjesht duke reflektuar përsëri në atë që dreqin ndodhi sapo u tërhoqa. Dhe kështu kur jam ulur atje dhe po më bëjnë pyetjet e mia, unë them: ‘Dreq. F*k këtë. Kjo është sh*tty.’ Isha aq i lënduar sa më në fund i lashë emocionet e mia të uleshin”.

Në fund të fundit, Izzy u mërzit sepse e kuptoi se nuk i kishte dhënë përparësi ndjenjave të tij. “Unë po kujdesesha më shumë për veten time në atë kohë,” tha ai, “sepse gjithmonë e kisha prioritet dhe përpiqesha të isha i fortë për të. Dhe unë disi e lashë t’i lërë mënjanë ndjenjat e mia … dhe kjo është arsyeja pse ju do të shihni një rrokullisje ku do të jetë si: “Po, jam i mërzitur”. Unë në fakt u lëndova vërtet.”

Sezoni 5 i Love Is Blind është i disponueshëm për t’u transmetuar në tërësi në Netflix.