Diddy

Klea

Ish-truproja e Diddy-s QËNDOJ videon e kërkimit të faljes, pretendon se ai ishte dëshmitar i dhunës kundër Cassie dhe Kim Porter

Ish-truproja e Diddy-s QËNDOJ videon e kërkimit të faljes, pretendon se ai ishte dëshmitar i dhunës kundër Cassie dhe Kim Porter

Sean 'Diddy' Combs' Video e faljes është pritur me skepticizëm nga ish-truproja e tij, veçanërisht pasi u shfaqën pamjet e hotelit që tregojnë Krehërat duke sulmuar Cassie Ventura. Truproja hodhi poshtë kërkimin e faljes, duke i zbuluar RadarOnline.com se ky nuk ishte një “incident i njëhershëm”. Ai më tej pretendoi se kishte parë Combs duke sulmuar ish-in e tij tani të vdekur, Kim Porteri cili u nda nga jeta në vitin 2018.

Diddy

Roger Bondsnjë ish-truproje për Sean 'Diddy' Combs, nuk shprehu asnjë tronditje me shikimin e pamjeve të vëzhgimit të vitit 2016 Krehërat duke sulmuar Cassie Ventura. Në një intervistë të së hënës vonë me Piers Morgan, Bonds zbuloi, “Nuk më befasoi kur e pashë, sepse kam parë gjëra të kësaj natyre më parë.” Ai tregoi se kishte ndërhyrë në incidente të ngjashme që në vitin 2012.

Diddy Bodyguard (Roger Bonds)

Obligacionet gjithashtu zbuloi se ai kishte qenë dëshmitar i themeluesit të Bad Boy Records të qenit i dhunshëm me gratë “rreth katër ose pesë herë”. Konkretisht, ai tha: “E kam parë (të jetë i dhunshëm) me të Cassie dhe e kam parë me të Kim Porternëna e fëmijës së tij”, duke theksuar një model sjelljeje që shtrihej në figura të rëndësishme në Krehërat' jeta. Më pas ai vazhdoi të jepte shembuj të supozuar të këtyre incidenteve.

“Unë e kam parë atë të bëhet fizikisht. Unë e kam parë atë të bëhet vërtet fizikisht, t'i rrëmbejë,” pretendoi ai. “E kam parë atë të marrë pjesë në disa ndeshje mundjeje dhe me grusht dhe ndonjëherë më pëlqeu: “Për çfarë je i zemëruar? Për çfarë jeni të mërzitur?'”

Kim Porter

“Sepse është një zemërim më i thellë kur godet dhe grushton një grua në atë mënyrë,” Bond të përbashkëta. “Kur ke një problem me çdo grua me të cilën po merresh, atëherë mendoj se problemi është brenda teje.”

Roger Bondsish truproje te Sean 'Diddy' Combs, shprehu skepticizëm për KrehëratVideo e faljes në të cilën manjati mori “përgjegjësinë e plotë” për sulmin e tij Cassie Ventura. Obligacionet kritikuar Krehërat' iu afrua kërkimit të faljes, duke thënë: “Nuk mund të thuash asgjë që dëshiron të thuash dhe të mendosh se njerëzit do ta pranojnë atë.” Ai trajtoi edhe akuzat e bëra nga Cassie se Krehërat kishte paguar 50,000 dollarë për të marrë pamjet e mbikëqyrjes së hotelit, duke sugjeruar se Krehërat ka të ngjarë të kishte dijeni për kamerat e sigurisë në korridoret e hotelit dhe kishte mjetet për të marrë videon. Ky pretendim tregon për një përpjekje të llogaritur nga Combs për të menaxhuar narrativën pas incidentit.

Cassie

“Kur e kalon jetën vetëm duke paguar rrugën tënde, me të vërtetë ndihem sikur nuk i vinte keq për këtë – mund t’i vinte keq tani që u kap, por nëse ky ishte një incident i njëhershëm, atëherë do të thoja pranoje kërkoj falje, por mendoj se në atë falje ai tha atë që mendonte se njerëzit donin të dëgjonin,” akuzoi Bonds.

Pamjet e vëzhgimit të vitit 2016 që kapën Diddy duke sulmuar fizikisht Cassie vërtetoi pretendimet që ajo bëri në padinë e saj të zgjidhur së fundmi prej 30 milionë dollarësh kundër tij, të paraqitur në nëntor 2023. Fillimisht, Diddy mohoi akuzat nga ish-i i tij dhe e akuzoi atë për shantazh. Megjithatë, qëndrimi i tij u sfidua ndjeshëm kur u publikua video e sulmit, duke siguruar prova vizuale që mbështesin Cassie's pretendimet për natyrën e ngjarjes.