Ish-të fejuarës së Luis Ruelas i mohohet urdhri ndalues, avokati pretendon 'marifet për publikim'

Klea

Ish-të fejuarës së Luis Ruelas i mohohet urdhri ndalues, avokati pretendon ‘marifet për publikim’

Le t’i dërgojmë të gjithë një raund urimesh Luis Ruelas për shmangien e një plumbi! Luis është i martuar me mbretëreshën e Real Housewives të Nju Xhersit, Teresa Giudice, dhe të qenit zoti Giudice nuk vjen pa pjesën e duhur të problemeve.

Ndërsa Tre dhe Luis po jetojnë të lumtur përgjithmonë, një prej ish-dashurive të Luis nuk po kalon një kohë të lehtë. Vanessa Reiser më parë kishte një lidhje me Luisin dhe definitivisht nuk ishte një përrallë kur përfundoi.

Pavarësisht ankesave të shumta nga Vanessa për Luisin që dyshohet se e ndjek atë, ajo është mbyllur nga gjykata. Tani kemi mësuar se Vanessa nuk do të marrë një urdhër ndalimi dhe avokati i Luis e quajti atë një “marifet publiciteti”. Faqja gjashtë ka detajet.

Luis shënon në gjykatë

(Foto nga Gregg DeGuire/FilmMagic nëpërmjet Getty Images)

Ish-e fejuara e Luisit nuk e vlerëson shumë atë. Vanessa ishte në lidhje me Luisin nga viti 2018 – 2020 dhe në fillim të këtij viti ajo e akuzoi atë se e kishte spiunuar aty ku ajo punon. Ajo është aktualisht një terapiste e licencuar dhe merret me abuzime narcisiste. Vanessa besonte se një klient femër që po e pyeste për Luisin, po punonte për të në mënyrë të ulët.

Ish-i i Luis-it pretendoi se kjo paciente femër do t’i bënte pyetje si: “A e doni akoma Luisin?”, “Si ishte me dhunuesin tuaj?” dhe “nëse [Luis] do të linte gruan e tij [Teresa] dhe tregoni ndonjë keqardhje … do të dëshironit të ishit me të?”

Siç rezulton, gjyqtari nuk ishte i impresionuar me implikimet e Vanessa-s. Gjykata vendosi që Luis ta fitojë këtë. Sipas dokumenteve të gjykatës, “Gjykata jo vetëm që hodhi poshtë ankesën e zonjës Reiser dhe refuzoi kërkesën e saj për një masë ndalimi të përhershëm, por gjithashtu zbuloi se ajo ishte ‘e fiksuar’ pas zotit Ruelas, duke e shqetësuar vazhdimisht atë dhe familjen e tij.”

Për më tepër, “Në thelb, gjykata u shpreh se depozitimi i urdhrit të ndalimit ishte i ngjashëm me një marifet publicitar”. Avokati i Luis lëshoi ​​një deklaratë në përgjigje të vendimit. Ai tha, “Louie u shfajësua plotësisht sot dhe mezi pret ta lërë të gjithë këtë pas tij. Falënderojmë gjykatën për mendimin e saj të gjatë, të arsyetuar dhe të mbështetur në fakte.”

POV e Vanessa-s

Avokati i Vanessa-s iu përgjigj vendimit. “Qëllimi ynë ishte gjithmonë mbrojtja e saj duke ekspozuar të vërtetën rreth sjelljes fyese të Luis.” Ai vazhdoi, “Në të vërtetë, për mbrojtjen e saj, ne ishim ‘të fiksuar’ duke provuar që Luis e bëri këtë gjë pushtuese në mënyrë që të mos e bënte më kurrë. Vanessa ndihet plotësisht e shfajësuar dhe tani e mbrojtur duke e nxjerrë atë për këtë sjellje fyese.”

RHONJ aktualisht është duke filmuar sezonin 14. Kasti do të shkojë në BravoCon këtë javë, ku fansat mund të zgjedhin anët dhe të shohin panele të veçanta, sepse të gjithë si të rritur dhe të përzemërt janë shumë për të kërkuar.