Porsha Williams

Klea

Ish Simon i Porsha Williams mohon arratisjen në Dubai … pretendon se ylli i 'RHOA' është një gënjeshtar i guximshëm!

Ish Simon i Porsha Williams mohon arratisjen në Dubai … pretendon se ylli i 'RHOA' është një gënjeshtar i guximshëm!

Porsha Williams' burri i larguar, Simon Guobadia, po kundërshton pretendimin e saj se ai u largua nga vendi mes luftës së vazhdueshme të çiftit për divorc.

Guobadia hodhi poshtë Amvise të vërteta të Atlantës pretendimi i yllit në dokumentet gjyqësore të marra nga Radar Online.

Simon Guobadia

e Porshës avokati hodhi poshtë akuzat si pjesë e një mocioni për t'i dhënë akses ekskluzive në shtëpinë martesore të ish-çiftit, duke shkruar – “Gruaja tregon më tej se burri duket se ka ikur nga vendi në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, dhe nuk dihet kur apo nëse ai synon të kthehet.”

Porsha paraqiti kërkesën për divorc në shkurt, pas një martese 15-mujore. Ajo kërkoi që gjykata të zbatonte kushtet e përshkruara në marrëveshjen paramartesore të çiftit.

Simon Guobadia

Porsha shpjegoi se vendimi i saj për t'u ndarë erdhi pasi zbuloi akuza mahnitëse kundër burrit të saj.

Avokati i saj shpjegoi — “Gruaja tregon se raportet e lajmeve për mashtrimin e pretenduar të imigrimit të Burrit dhe atë që dukej si një kërcënim i menjëhershëm dëbimi, ishin tronditëse dhe ndikuan në mirëqenien mendore dhe emocionale të gruas. Asnjë nga këto informacione nuk iu zbulua kurrë nga Burri për gruan, pavarësisht se gruaja kishte pyetur më parë për statusin e imigrimit të Burrit dhe historinë kriminale.”

Porsha Williams

Dokumenti i divorcit thoshte: “Që kur mësoi për historinë dhe statusin e imigrimit të bashkëshortit, gruaja filloi të vinte në dyshim gjithçka që ajo fillimisht besonte se ishte e vërtetë pasi lidhej me karakterin e burrit të saj, emigracionin, marrëdhëniet e biznesit, etj, dhe filloi të zbulonte informacione shtesë që Burri nuk ia zbuloi gruas.”

Avokati i yllit të Bravo shtoi – “[Porsha] nuk donte të mbetej i martuar me një të huaj dhe bëri kërkesë për divorc.”

Porsha Williams

Guobadia së fundmi ka kërkuar masë ndalimi ndaj gruas së tij të larguar dhe ka kërkuar shfrytëzim ekskluziv të banesës bashkëshortore.

Muajin e kaluar, Porsha kërkoi një seancë urgjente, duke pretenduar se Guobadia e kishte bllokuar atë të hynte në shtëpinë e tyre në Gjeorgji duke ndryshuar bravat. Ajo akuzoi Guobadia e mbylljes së saj nga shtëpia ndërsa ishte jashtë shtetit në Dubai, ndryshimi i bravave dhe kodeve të garazhit “shumë herë për të penguar përpjekjet e gruas për të hyrë në shtëpinë e saj, me sa duket të jetë hakmarrëse dhe hakmarrëse për dëshirën për t'u divorcuar nga ai”.

Simon Guobadia

Porsha vuri në dukje “sjelljen e çrregullt” të burrit të saj të larguar në lutjen e saj për të pasur akses të vetëm në shtëpi.

Ajo pohoi – “[Simon] duket se ka ikur nga vendi në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe nuk dihet kur apo nëse ai ka ndërmend të kthehet.”

Guobadia i kundërpërgjigjet akuzës, duke deklaruar – “Gruaja vazhdon të deklarojë në mënyrë të rreme në dosjet e saj në gjykatë se bashkëshorti po largohet nga vendi”.

Simon Guobadia

Ai i tha gjykatës se udhëtimi i tij jashtë shtetit ishte i lidhur me punën, duke shkruar: “Gruaja ka udhëtuar me burrin mbi 30 herë, duke përfshirë në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo është shumë e vetëdijshme për udhëtimet e burrit jashtë shtetit dhe përpjekjet e biznesit. Që gruaja të vazhdojë të bëjë pretendime të tilla për “ikje nga vendi” jo vetëm që është e pavërtetë dhe shumë nxitëse, por një shkelje e Urdhrit të Përhershëm Automatik të Brendshëm të kësaj Gjykate të datës 22 shkurt 2024 që e ndalon gruan të kryejë çdo veprim që dëmton, keqtrajton, shan, kërcënon. , ngacmimi ose ngacmimi i palës kundërshtare.”

Porsha Williams

Ai i kërkoi gjykatës të sanksionojë ish-in e tij të ardhshëm për “paraqitjen e qëllimshme të dokumenteve gjyqësore nën betim që nuk janë të vërteta dhe rrjedhimisht përbëjnë dëshmi të rreme”, dhe të mbajë yllin e realitetit në përçmim për deklaratat e saj.

Një gjykatës ende nuk ka vendosur për këtë çështje.