Ish-pastori i Gizelle Bryant, Jamal, shpall fejesën

Klea

Ish-pastori i Gizelle Bryant, Jamal, shpall fejesën

Urimet janë në rregull! Pastor Jamal Bryantish-bashkëshorti i yllit të Real Housewives të Potomac Gizelle Bryant, po martohet. Së fundmi ai ia bëri pyetjen partneres së tij, Karri Turner, dhe ajo tha po. Më pas, ai ndau lajmin emocionues gjatë një predikimi të fundit në kishën e tij, New Birth Missionary Baptist.

Këmbanat e dasmës po bien

Jamal ndau një video të tij duke prezantuar të fejuarën e tij në kishën e tij. Kishin lot. Turma u egërsua. Sinqerisht, histerikët rivalizojnë atë të një koncerti të Taylor Swift-it, me përjashtim të faktit se një pastor njofton se do të bëjë një tjetër goditje në martesën e shenjtë.

“Unë i jam shumë mirënjohës Zotit që ajo ka pranuar të jetë grua,” i tha pastor Jamal kongregacionit të tij.

Në video, ju shihni Kari-n duke u ngjitur në skenë, foltore ose si të doni ta quani. Ajo kishte lotë në sytë e saj, ndërsa burri i saj i ardhshëm shpërtheu mbi dashurinë e tyre.

“Nuk mund t'ju them sa i lumtur jam, sa e lumtur është familja ime, sa të lumtur janë fëmijët e mi dhe shpresoj që kisha ime të jetë e lumtur për mua,” vazhdoi Jamal.

Nga video duket qartë se kisha e Jamal ishte jashtëzakonisht e emocionuar për lajmin. Ne thjesht shpresojmë që kjo të dalë më mirë se martesa e tij e fundit. Famshëm, ai e tradhtoi Xhizelën gjatë lidhjes së tyre. Ajo shkroi gjithçka për këtë në librin e saj gjysmë-autografik, Fjala ime. Plus, Monique Samuels e thirri në mënyrë qesharake gjatë ribashkimit të sezonit 5 të RHOP, kur tha se ai “po tundte D-në e tij të madhe rreth kongregacionit të tij”.

Pra, çfarë ka ajo Karri që e bën Xhemalin kaq të goditur? Sipas tij, kjo nuk është vetëm sepse ajo është e bukur. Ai i shpjegoi kongregacionit të tij se ajo është gjithashtu “e vajosur” dhe e bën atë një burrë më të mirë. Le të shpresojmë!

Transmetoni episodet e mëparshme të Real Housewives of Potomac në Peacock.