Ish Martell Holt i Shereé Whitfield dënohet për dhunë në familje

Klea

Ish Martell Holt i Shereé Whitfield dënohet për dhunë në familje

Amvise të vërteta të Atlantës OG Sheree Whitfield ka shije të dyshimtë tek meshkujt. Ish-burri i saj, Bob Whitfield, dyshohet se e ka dhunuar verbalisht dhe fizikisht. Ajo ishte e lidhur për vite me Tyrone Gilliams, e cila po vuante një dënim 10-vjeçar në një burg federal në atë kohë dhe e telefononte çdo ditë nga pas hekurave për t'i treguar se sa shumë e donte.

Më pas në sezonin 15 të RHOA, Shereé prezantoi yllin e saj të ri, Love and Marriage: Huntsville Martell Holt. Megjithatë, marrëdhënia ishte jetëshkurtër dhe përfundoi përpara se të filmohej ribashkimi për atë sezon.

Në fillim të këtij muaji, ish-burri i Shereé u dënua për dhunë në familje: komunikime ngacmuese kundër ish-bashkëshortes së tij Melody Shari Rodgers. Mbretëresha e Chateau Shereé sigurisht që mund t'i zgjedhë ato.

Një video e qartë

Sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Urban Belle, Martell u shpall fajtor më 2 maj. Ai u dënua me 30 ditë burg (të pezulluar) dhe 12 muaj shërbim prove të mbikëqyrur. Ai gjithashtu u gjobit mbi 500 dollarë dhe i ndalohet të ketë çdo kontakt me ish-gruan e tij. Martell është i liruar në pritje të një apeli nga avokati i tij.

Sipërmarrësi u arrestua fillimisht në janar me urdhër për dhunë në familje. Ish-gruaja e tij kërkoi urdhër në korrik 2023, pasi një mik zbuloi se Martell kishte planifikuar të publikonte një video të qartë të Melody në mediat sociale.

Në premierën e sezonit LAMH, Melody shpjegoi se si filloi i gjithë incidenti. Filloi kur Martell i dërgoi asaj një mesazh me tekst duke i thënë që të mos “merret me të”. Teksti u shoqërua me një pamje nga një video që ata kishin regjistruar më parë. Ajo pretendoi se Martell ishte i zemëruar me të, duke besuar se ajo e kishte tradhtuar atë me një burrë tjetër.

Rastësisht, Martell ka një çështje të vazhdueshme kujdestarie mes tij dhe ish-it të tij. Ai po kërkon kujdestarinë e plotë të fëmijëve të tyre, duke i lejuar ata të shfaqen në LAMH dhe platforma të tjera mediatike. Kjo ndoshta nuk do të ndodhë tani që ai është dënuar për dhunë në familje.

Ndërkohë, Shereé patjetër ka nevojë për ndihmë në zgjedhjen e meshkujve me të cilët takohet. Ajo është një biznesmene e bukur, e zgjuar me shumë për të ofruar dhe meriton dikë të një kalibri më të lartë se sa ishte zgjedhur në të kaluarën.

Nëse ju ose dikush që njihni është prekur nga ndonjë prej çështjeve të ngritura në këtë histori, telefononi Linjën Kombëtare të Dhunës në Familje në numrin 1-800-799-7233 ose bisedoni në thehotline.org.