Simon Guobadia

Klea

Ish-i së shpejti i Porsha Williams, Simon Guobadia, humbet para të mëdha në Rolls-Royce mes betejës ligjore prej 800 mijë dollarësh!

Ish-i së shpejti i Porsha Williams, Simon Guobadia, humbet para të mëdha në Rolls-Royce mes betejës ligjore prej 800 mijë dollarësh!

Porsha Williams’ burri i larguar, Simon Guobadiakontrolluar së fundmi nga një Rolls-Royce elektrike, pavarësisht trazirave të tij ligjore dhe personale.

Simon Guobadia

e Simonit kompania u godit me një padi për një borxh prej 800 mijë dollarësh dhe martesa e tij u rrëzua kur u kthye Amvise të vërteta të Atlantës ylli i shërbeu atij me letrat e divorcit.

Simon ndau ekskursionin e tij të blerjeve me makinë në Instagram dhe u shfaq i patrazuar për mundësinë e hedhjes së 500 mijë dollarëve në automjetin luksoz.

Simon Guobadia

Të martën, Simon la të kuptohej se ai “po mendonte të merrte automobilin tim të parë elektrik, Rolls Royce Spectre 2024 – i pari i këtij lloji”. Ai gjithashtu shpërndau foto të modeleve të ndryshme që i ranë në sy.

“Çfarë do të mendoni … a duhet të blej një?” pyeti ai ndjekësit e tij, duke shtuar një sërë emoji-sh për të qeshur.

Modelet e Rolls-Royce Simon të postuara variojnë nga 560 mijë dollarë në mbi 700 mijë dollarë.

Udhëtimi i blerjeve të nivelit të lartë vjen më pas e Simonit biznesi u përplas me një padi të ngritur nga NetJets Aviation Inc. Kompania pretendoi se Simon kishte 814 mijë dollarë borxh për një avion privat me qira, sipas një raporti të Radar Online.

Simon Guobadia

Simon po përballet gjithashtu me pengesa të mundshme ligjore si Porsha lëshoi ​​një paralajmërim kundër fshehjes ose shkatërrimit të provave, veçanërisht të ndonjë financiar dokumente, mes divorcit të tyre në vazhdim.

Simon Guobadia

Porsha këshilluar Simon për të parë hapin e tij, sipas dokumenteve të divorcit. Ajo i tha burrit të saj të larguar që të mos:

“Shkatërroni, fshehni ose ndryshoni çdo skedar video, audio, letre ose elektronike ose të dhëna të tjera në lidhje me këtë proces gjyqësor në pritje, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, ndonjë nga artikujt e mëposhtëm që janë aktualisht në zotërimin ose kontrollin tuaj, ose të cilat mund të vijnë në posedimin tuaj ndërkohë që ky rast është në zhvillim e sipër: çdo regjistrim apo pasqyrë financiare; të gjitha regjistrimet e të ardhurave; të gjitha të dhënat tatimore; të gjitha regjistrimet e shpenzimeve; të gjitha regjistrimet ose provat që pasqyrojnë sjelljen përkatëse nga secila palë; çdo artikull që mbështet çdo mbrojtje të ngritur nga ju ndaj kësaj ankese’ dhe/ose çdo artikull që mbështet çdo pretendim të bërë nga ju në çdo kundërpadi ose pretendim të paraqitur në këtë çështje. Ju njoftoheni më tej se mosrespektimi i këtij njoftimi mund të rezultojë në sanksione për çdo shkatërrim ose dështim për të ruajtur ndonjë provë të tillë, duke përfshirë pa kufizim konkluzione të pafavorshme kundër jush në gjyq, si dhe dhënien e shpenzimeve dhe tarifave të avokatit të kërkuara nga këto sjellje.”

Simon Guobadia

Simon dhe Porsha ishin të martuar për vetëm 15 muaj kur ylli i reality vendosi të largohej. Kamerat nuk po rrotulloheshin gjatë zinxhirit të ngjarjeve që çuan në e Porshës vendimi për t’i dhënë fund martesës së saj, por pasojat pas ndarjes pritet të përcaktojnë historinë e yllit të Bravo kur ajo të rimarrë pjeshkën e saj për Sezonin 16.