Ish-i Lenny i Lisa Hochstein lutet për urdhër mbrojtës nga RHOM Star

Klea

Ish-i Lenny i Lisa Hochstein lutet për urdhër mbrojtës nga RHOM Star

Pikëllim i mirë, ylli i Real Housewives of Miami Lisa Hochstein duket se nuk mund ta mbajë veten larg ujit të nxehtë. Mes një beteje të pafund divorci me Lenny Hochsteinndoshta do të kishte qenë më mirë nëse ajo do të kishte qëndruar e heshtur dhe e zhytur në brumë.

Në vend të kësaj, ajo është angazhuar me Humbësit Lenny dhe e ka lejuar atë ta provokojë atë në debate ngacmuese në mediat sociale dhe mosmarrëveshje publike. Pavarësisht se kanë dy fëmijë të vegjël, duket se Lisa dhe Lenny po shkojnë plot Kim Zolciak dhe Kroy Biermann – përveçse këta të dy mund të paguajnë faturat e tyre.

Pas betejave të shumta dhe shfaqjeve të vazhdueshme të sjelljes infantile nga të dyja anët, tani Lenny dëshiron një PO kundër Lizës. Radari ka detajet.

A duhet të veprojnë njerëzit e pasur në këtë mënyrë?

Lisa Hochstein / Instagram

Lenny ka shkuar në gjykatë për të kërkuar një urdhër që Lisa të ndalojë së bërë “deklarata të rreme” për të dhe Lisa 2.0. Siç mund ta dini, Lisa kohët e fundit akuzoi Lenny-n për abuzim fizik dhe shfaqi foto të një mavijosjeje me mirësjellje të gjoja të Lenny në Instagram. Në mbishkrim shkruhej: “Nuk doja ta ndaja këtë. Por unë nuk kam zgjidhje tjetër. Unë jam duke u kërcënuar dhe ngacmuar përmes sistemit gjyqësor dhe përmes ‘të tjerëve’ nga Lenny dhe kjo duhet të ndalet.”

Natyrisht, nuk duhet të jesh shkencëtar raketash për të ditur se kjo mund të dëmtojë rëndë praktikën mjekësore të Lenny nëse provon të jetë e pavërtetë. Prandaj, Dr. H ka mohuar të gjitha implikimet e abuzimit fizik ndaj ish-it të tij.

Kështu, Lenny paraqiti një mocion urgjent dhe kërkon një seancë për të zbatuar një urdhër mbrojtës kundër Lizës dhe gojës së saj. Ai gjithashtu ngriti një padi për shpifje kundër Lizës në fillim të këtij muaji për akuzën. Lidhur me lëndimin e Lizës, Lenny tha se ata po kishin një debat verbal në një shkallë kur Lisa humbi ekuilibrin dhe “ra në një shkallë”.

Në padi, Lenny ka këshilluar se do të kërkonte rreth 50 mijë dollarë nga Lisa si dëmshpërblim. Në këtë moment ajo nuk është përgjigjur.

Nëse ju ose dikush që njihni ka nevojë për ndihmë, ju lutemi telefononi: Linja Kombëtare e Përbashkët e Dhunës në Familje

Orari: 24/7; Gjuhët: anglisht, spanjisht dhe 200+ përmes shërbimit të përkthimit Mësoni më shumë: 800-799-7233

Real Housewives of Miami Sezoni 6 vazhdon të mërkurën në 21:00/ET në Bravo.