Ish-i Jozef 'Joe' Link i Morgan Wade punon për Mauricio Umansky

Klea

Ish-i Jozef ‘Joe’ Link i Morgan Wade punon për Mauricio Umansky

Unë nuk jam për teoritë konspirative, por për faktin se Morgan Wade ish të dashurin Lidhja e Joseph ‘Joe’ punon për Agjencinë më ka habitur. E dini, kompania që Mauricio Umansky është themeluesi dhe CEO i? Me fjalët e vetë Baby Gorgeous, po dridhem, po dridhem fizikisht.

Ka pasur pretendime të Mauricio dhe gruas së tij të larguar, Kyle Richards, që po nxisin problemet e tyre martesore për të nxitur promovimin për shfaqjet e tyre. Të tjerë mendojnë se duan që titujt të shmangen nga paditë ku Mauricio është përfshirë. A mund të ndodhë që ata e sollën Jozefin në bord për të komplotuar me Morganin dhe për të ndihmuar në ndryshimin e narrativës? Me siguri jo…

As që isha i bindur që Jozefi dhe ‘Xho’ ishin i njëjti person. Por më pas i hodha një sy listës së Morgan-it se cilët po ndjek në Instagram dhe, ja, është vetë Jozefi i vjetër i mirë. Me një faqe të fshirë plotësisht në Insta, përveç promovimeve të tij në Agjenci.

A janë Morgan dhe Joe ende fshehurazi bashkë?

Pas gërmimit në komentet në internet, është e qartë se një pjesë e fansave të RHOBH mendojnë se Morgan dhe Joseph janë ende në lidhje fshehurazi. Ata besojnë se lidhja po fshihet, në mënyrë që romanca e përfolur mes Kyle dhe Morgan të vazhdojë të dominojë titujt kryesorë.

Pavarësisht se ishte private për jetën e saj të dashurisë në të kaluarën, Morgan kishte folur publikisht për romancën e saj me Joe. “Ky është njeriu im i mrekullueshëm”, thotë ajo në videon e mësipërme, kur të dy ishin pjesë e të njëjtit grup, The Stepbrothers. “Ai u nda me mua, kështu që unë shkrova një këngë për ta kthyer atë. Ajo funksionoi, kanë kaluar disa vite tani … Unë formova një grup për ta kthyer atë.” Kjo tingëllon si dashuri e vërtetë për mua!

Sigurisht, unë mund të leh tërësisht pemën e gabuar. Por Morgan po punon magjinë e saj që një ish-flakë të punojë nën drejtimin e burrit të ndarë aktualisht nga më e mira e saj? Disi, kjo duket edhe më e çuditshme se vetë ky komplot.