Shannon Beador

Klea

Ish-i i Shannon Beador, John Janssen, pretendon se ajo ka thyer dhe mohon përfshirjen e Alexis Bellino-s në padinë për heqjen e fytyrës!

Ish-i i Shannon Beador, John Janssen, pretendon se ajo ka thyer dhe mohon përfshirjen e Alexis Bellino-s në padinë për heqjen e fytyrës!

Në një kthesë tronditëse të ngjarjeve, Shannon Beador's psh John Janssen hedh poshtë me forcë akuzat e saj lidhur me e Alexis Bellinos përfshirja në padinë e 75 mijë dollarëve për heqjen e fytyrës, ndërsa zbuloi e Shannon-it vështirësi financiare.

Alexis Bellino

John Janssen po kundërshton pretendimet nga Amvisat e vërteta të Orange County yll se e dashura e tij aktuale ndikoi në vendimin e tij për të nisur një padi prej 75,000 dollarësh kundër saj.

Shannon Beador

e John Janssen përfaqësuesi ligjor iu përgjigj Shannon Beador's akuzat, të cilat implikuan anëtarin e saj të kastit, Alexis Bellino, në mosmarrëveshjen ligjore në vazhdim, siç raportohet.

Shannon ngjalli polemika kur ajo diskutoi e Gjonit veprim ligjor për SiriusXM's Jeff Lewis Live të hënën.

Shannon Beador

Duke folur për sfidat ligjore, Shannon vërejti, “Epo, unë kam pasur dy procese gjyqësore. Ata të dy e kanë përfshirë Bellinon disi”, duke vënë në dukje, “Interesante, apo jo? Pak.”

Shannon iu referua takimit të saj ligjor në vitin 2019 me ish-bashkëshortin e Alexis, Jim Bellino, i cili u mandatua t'i paguante asaj 138,000 dollarë pasi filloi një padi prej 1 milion dollarësh për shpifje kundër saj dhe saj. RHOC bashkë-yll, Gjyqtari Tamra.

Alexis Bellino

Edhe pse Shannon është e pasigurt nëse Alexis ndikoi e Gjonit padi kundër saj, ajo vuri në dukje ngjashmërinë si “shumë rastësi”.

RadarOnline.com ka zbuluar se nuk ka “asnjë lidhje” midis e Gjonit padi për heqjen e fytyrës dhe të dashurën e tij aktuale.

“Zoti. Janssen ngriti padinë pasi duket se është mënyra e vetme për të për të rimarrë fondet që i dha hua zonjës Beador,” shpjegoi avokati i tij, Edson McClellan, për Page Six. Ai kritikoi Shannon për etiketimin e huave financiare të ish-it të saj si dhurata, duke i konsideruar pretendimet e saj “të turpshme”.

“Znj. Beador ka vite që ka folur vazhdimisht negativisht për të në 'RHOC', duke përhapur të pavërteta të plota. Z. Janssen synon të korrigjojë të dhënat pa u akuzuar për shkelje të ndonjë marrëveshjeje mospërçmimi,” pohoi ai.

Shannon Beador

Shannon diskutoi hapur për konfliktet e saj ligjore me Janssen e Jeff Lewis emisioni, duke zbuluar se ajo i propozoi të shlyente shumën e plotë që ai pretendonte se i detyrohej, në varësi të nënshkrimit të një marrëveshjeje mospërçmimi nga të dyja palët për të parandaluar kritikat publike ndaj njëra-tjetrës. Megjithatë, Gjoni refuzoi ofertën.

Shannon Beador

Shannon shprehu zhgënjimin e saj në podcast, duke pyetur: “Çfarë duhet të bëj? Dorëzosh paratë që pretendon se i kam borxh dhe të lejoj të vazhdosh të më përçmosh? Jo”, tha ajo, duke shpjeguar më tej, “Avokati im më këshilloi kundër, kështu që tani jam përballur me daljen në gjyq, që është një sprovë e rëndësishme”.

Alexis Bellino

Muajin e kaluar, Gjoni ngriti një padi kundër Shannon, duke e akuzuar atë për dështimin për të shlyer 75,000 dollarët e marra hua për një ndryshim të fytyrës pas ndarjes së tyre. Ai theksoi më tej vështirësitë e saj financiare, duke iu kundërvënë pasurisë së saj të portretizuar RHOC duke pretenduar se ajo ishte “duke luftuar” financiarisht në fillim të vitit 2022 kur supozohej se kërkoi paratë për procedurën estetike.

Shannon Beador

Gjoni pretendon se i ka transferuar 40,000 dollarë Shannon më 24 janar 2022 dhe lëshoi ​​një çek shtesë për 35,000 dollarë më 20 maj 2023. Ai po ndjek veprime ligjore kundër saj për “shkelje të kontratës gojore dhe mashtrim me premtim”, duke kërkuar shlyerjen e 75,000 dollarëve që ai pretendon Shannon huazuar për operacionin e saj.

Shannon Beador

Amvisat e vërteta të Orange County ylli shprehu habinë dhe shqetësimin e saj në lidhje me padinë.