Simon Guobadia

Klea

Ish-i i Porsha Williams, Simon Guobadia ndërmerr hapa ligjorë për të ndaluar xhirimet e “RHOA”

Ish-i i Porsha Williams, Simon Guobadia ndërmerr hapa ligjorë për të ndaluar xhirimet e “RHOA”

Festimet e fundit kanë përfunduar Porsha Williams' kthehen në Amvise të vërteta të Atlantës janë lënë në hije nga veprimet e burrit të saj të larguar, Simon Guobadia. Dinamika u zhvendos me shpejtësi pasi Simon mori një qëndrim ligjor kundër prodhimit të emisionit.

Simon Guobadia

Sipas dokumenteve të gjykatës, e Simonit masë ligjore kundër Truly Original, kompania e prodhimit për Amvise të vërteta të Atlantës. Ai lëshoi ​​një letër pushimi dhe ndalimi për kompaninë, duke kërkuar në mënyrë specifike ndalimin e xhirimeve në rezidencën e tij. Simon paralajmëroi se mosrespektimi do ta detyronte atë të nisë procedura të mëtejshme ligjore.

Porsha Williams

Porsha Williams dhe Simon Guobadia janë përfshirë në një mosmarrëveshje për vendbanimin e tyre pas ndarjes së tyre. Sipas marrëveshjes së tyre paramartesore, Simon pritej të largohej nga shtëpia brenda 30 ditëve pas divorcit, një kusht që ai ende nuk e ka përmbushur. Porsha më pas ka kërkuar ndërhyrje ligjore për ta hequr atë nga prona, me pretendimin se ai iku në Dubai dhe i ndryshoi bravat për të ndaluar hyrjen e saj.

Simon Guobadia

Në një letër drejtuar Amvise të vërteta të Atlantës kompania e prodhimit, Simon shprehu dëshirën për të parandaluar çdo filmim në shtëpi, duke e vërtetuar pretendimin e tij duke ndarë aktin e pronës, duke treguar kështu e Porshës mungesa e pronësisë. Ai paralajmëroi se çdo dështim për t'iu përmbajtur kërkesave të tij do ta çonte atë në marrjen e masave ligjore.

Porsha Williams

Statusi i RHOA Prodhimi i sezonit 16 mbetet i pasigurt, me të brendshëm që sugjerojnë se asnjë filmim nuk ka ndodhur në pronën e kontestuar. Pavarësisht mosmarrëveshjes pronësore, mund të merren parasysh marrëveshje alternative si marrja me qira e një Airbnb për xhirimet e sezonit, pasi nuk do të ishte e paprecedentë që një anëtar i kastit të banonte me qira gjatë shfaqjes.

Për më tepër, Simon ka përshkallëzuar betejën ligjore duke kërkuar masën e ndalimit ndaj Porsha, duke përmendur “sjelljen e saj të çrregullt” dhe një incident ku ajo dyshohet se mbërriti në pronë me një person të armatosur. Ky konflikt i vazhdueshëm tregon se procedurat e divorcit ndërmjet Porsha dhe Simon janë larg zgjidhjes.

Porsha Williams

Siç është raportuar, Simon po insiston në ruajtjen e të gjitha mesazheve të shkëmbyera ndërmjet tyre Porsha dhe një burrë i identifikuar si Kelvin.

Simon Guobadia

Simon i ka kërkuar gjykatës të detyrojë Porsha për të ruajtur të gjitha të dhënat e komunikimit të saj me Kelvin Owusu-Ansah, sipas dosjeve ligjore. Për më tepër, Simon po kërkon ruajtjen e komunikimeve ndërmjet Porsha dhe motra e saj, Lauren Williamssi dhe ndërmjet Porsha dhe Karen McKinney.

Dokumentet e gjykatës paralajmëronin shprehimisht, “[Porsha] njoftohet më tej se mosrespektimi i këtij njoftimi mund të rezultojë në sanksione për çdo shkatërrim ose dështim në ruajtjen e ndonjë prove të tillë, duke përfshirë pa kufizim konkluzionet e pafavorshme kundër kërkuesit në gjykim, sanksionet, si dhe dhënien e shpenzimeve dhe tarifave të avokatit të nevojshme nga sjellje të tilla.”

Porsha paraqiti për divorc më 22 shkurt 2024, pas një martese 15-mujore. Ajo kërkoi që gjykata të zbatonte kushtet e përshkruara në marrëveshjen paramartesore të çiftit.