Stephen ‘tWitch’ Boss

Klea

Ish-gruaja e shefit të Stephen “tWitch”, Allison Holker, flet sërish në takim pas vetëvrasjes së tij!

Ish-gruaja e shefit të Stephen “tWitch”, Allison Holker, flet sërish në takim pas vetëvrasjes së tij!

Allison Holker nuk heq dorë nga dashuria pasi humbi burrin e saj të ndjerë, Stephen “tWitch” Boss, për vetëvrasje. E veja foli sërish për takimin gjatë një interviste të fundit në podcast.

“Ishte shumë e vështirë për mua të mësoja ta pëlqeja veten përsëri dhe të mësoja ta dua përsëri veten.” Allison tha në episodin më të fundit të podcast-it “The Niall Files”. “Dhe pastaj gjithashtu, a mund të më pëlqente dikush tjetër përsëri? A mund të dua përsëri dikë tjetër, ndërkohë që më pëlqen dikë dhe të dua dikë tjetër?”

Stephen 'tWitch' Boss

Ajo deklaroi: “Është një situatë shumë komplekse në të cilën jam gjendur.”

e Allison-it Vërejtjet erdhën një vit pas vdekjes së burrit të saj. Ajo ka treguar se ka mbetur me shpresë se do ta gjejë sërish dashurinë.

“Në fund të fundit, e dua jetën. Pra, a do të largohesha prej saj? Jo. A po e kërkoj? Nuk e di,” pranoi alumi “So You Think You Can Dance”. “Unë jam thjesht një dashnor i jetës, përvojës dhe aventurës dhe ende e shoh se bota është një vend kaq i bukur dhe ka kaq shumë për të përjetuar. Pra, me çfarë kapaciteti, si duket, nuk e di.”

Stephen 'tWitch' Boss

“Jeta dhe dashuria janë diçka në të cilën kam besuar gjithmonë”, shtoi ajo.

Allison shpjegoi se kishte qenë sfiduese për të ecur përpara me jetën e saj, pavarësisht qëndrimit të saj pozitiv.

“Kisha kaq shumë hapësira të errëta në të cilat isha, në të cilat më duhej të isha për kaq shumë arsye dhe më duhej të punoja nëpër të gjitha këto procese të ndryshme të të gjitha këtyre gjërave të ndryshme, por kam”, tha ajo. “Kam punuar me to dhe do të shohim se çfarë do të ndodhë.”

Stephen 'tWitch' Boss

Allison ndau tre fëmijë me bashkëshortin e saj të ndjerë, Weslie, 15 vjeç, Maddox, 7 dhe 3 vjeç, Zaia.

Allison foli për ET për kalvarin e vështirë, duke treguar se ajo nuk kërceu për muaj të tërë pas tragjedisë familjare.

“Nuk kam kërcyer sepse dua të them gati pesë muaj më pas [Boss’ death]. Më mori shumë kohë,” Allison tha për gazetën. “Kjo ishte diçka që ishte shumë afër, padyshim, me çdo kujtim që ndaj me të vërtetë me Stephen. Ajo disi përshkon fushën e jetës sonë individualisht, dhe veçanërisht së bashku. Kishte pjesë të mia që nuk e dinin nëse isha gati. Thuajse më dukej sikur, mbase nëse kërcej për herë të parë, ishte publikimi im përfundimtar i tij. Nuk e di nëse po përpiqesha ta mbaja atë apo nëse kisha frikë ta ndaja atë me të. Nuk jam i sigurt se cili ishte, por m’u desh shumë kohë për ta bërë atë.”

Stephen 'tWitch' Boss

Ajo vazhdoi – “Unë do të them, i telefonova shoqes sime Brittany Russell dhe thashë, ‘Mendoj se jam gati të kërcej’, por nuk doja ta bëja vetëm. Kisha shumë frikë ta bëja vetëm. E thirra… Ajo erdhi dhe ne vallëzuam.”

Stephen 'tWitch' Boss

Allison ndau se kërcimi përsëri e ndihmoi atë të rilidhej me veten dhe atë partner i jetës së vonë.

“Në fakt u ndjeva kaq i lidhur me Stephen. Ndihesha kaq e lidhur me veten time, me të dhe shtëpinë time”, tha ajo. “… M’u desh vetëm një sekondë për të arritur atje, por… për mua ishte shërim. Më dha një ndjenjë për të kujtuar se kush jam dhe kush mund të jem ende.”

Stephen 'tWitch' Boss

e Allison-it libër i ri, “Keep Dancing Through: A Boss Family Groove,” u lirua në fillim të këtij muaji.