Ish Ekzekutiv i ABC-së heq dorë nga pretendimet ligjore kundër Mauricio Umansky

Klea

Ish Ekzekutiv i ABC-së heq dorë nga pretendimet ligjore kundër Mauricio Umansky

Ja një gjë më pak për Mauricio Umansky për t'u shqetësuar. Ish-ekzekutivi i ABC-së duke e paditur atë për dëmtim të një pallati prej 12 milionë dollarësh, ka vendosur të heqë dorë nga padia. Është një fitore e rrallë për yllin e Real Housewives of Beverly Hills.

E gjithë kjo filloi kur kompania e Mau, UMRO Realty Corp, rekomandoi “qiramarrësit nga ferri” të merrnin me qira një rezidencë prej 12 milionë dollarësh nga Stephen McPherson, ish-presidenti i ABC. Thuhet se kur qiramarrësit hynë në shtëpi, ata filluan të vidhnin sende të çmuara dhe ta shpërndanë shtëpinë, duke shkaktuar dëme mbi 1 milion dollarë. Ata madje i kanë prerë kokën një Emmy!

Një ndryshim zemre

Në atë kohë, Stephen pohoi se kompania e Mau e dinte se ata qiramarrës ishin problematikë, por gjithsesi i rekomandoi ata. Kështu, ai u ndje sikur ata ishin në grep për të gjithë dëmtimin e rezidencës.

Tani, sipas Radar Online, Stephen ka paraqitur një kërkesë për të hedhur poshtë akuzat. Është një lëvizje befasuese, duke marrë parasysh vetëm vitin e kaluar, ai ende po përpiqej të merrte drejtësi për shtëpinë e tij të dëmtuar.

“Gjithçka që di është se në rekomandimin (UMRO), ata thanë se kishin punuar me ta për vite dhe se po garantonin për ta,” tha Stephen për gazetën në tetor 2023.

Gjatë asaj interviste, Stephen hyri në detaje të mëdha se si u dëmtuan kaq shumë gjëra të çmuara në shtëpi. Disa sende u vodhën dhe shumica e atyre gjërave nuk mund të zëvendësoheshin lehtë. Ju nuk mund të shkoni thjesht në HomeGoods dhe të merrni një Emmy të ri.

Më pas, situata u përkeqësua edhe më shumë kur u mbaroi qiraja. Ata u përpoqën të qëndronin në shtëpi pa paguar qiranë. Vërtet, ata tingëllojnë si qiramarrës makthi nga fillimi në fund, dhe Stephen kohët e fundit tha se ishte i frustruar që ata ia dolën.

“Gjëja e trishtueshme për gjithë këtë është se vetë qiramarrësit nuk u sollën kurrë para drejtësisë dhe është vërtet e tmerrshme dhe për të ardhur keq,” u shpreh Stephen.

Tani, me rrëzimin e padisë, duket se nuk do të ketë drejtësi për Emmy-n e thyer dhe rezidencën e dëmtuar – përveç nëse Mauricio dhe Stephen e zgjidhin këtë jashtë gjykatës. Sido që të jetë, ne mund ta fshijmë këtë si “probleme të njerëzve të pasur”.