Kyle Richards

Klea

Ish e dashura e Morgan Wade konfirmon lidhjen lezbike të Kyle Richards me këngëtarin Country

Ish e dashura e Morgan Wade konfirmon lidhjen lezbike të Kyle Richards me këngëtarin Country

Ishulli i tundimit yll, Kady Cannonish artisti i supozuar i muzikës country, Morgan Uejdpeshoi mbi marrëdhënien e këngëtares me Amvise të vërteta të Beverly Hills yll, Kyle Richardsgjatë një paraqitje të fundit në podcast Behind the Velvet Rope.

Kyle Richards

Në korrik, lajmet u publikuan Kyle Richards dhe burri i saj, Mauricio Umanskyishte ndarë mes thashethemeve se Kyle ishte i lidhur në mënyrë romantike me muzikantin. Disa fansa kanë teorizuar se e gjithë narrativa nuk është gjë tjetër veçse një marifet publicitar i vazhdueshëm.

Kadi tregoi se si u njoh për herë të parë Morgan, duke shpjeguar — “Muzika e saj më foli vërtet, kështu që e kërkova në Instagram dhe … i dërgova mesazh sepse ajo po vinte në Dallas ose po vinte në Fort Worth. Isha sikur, o zot, jam një fanse e madhe. Unë shoh se ata po vijnë, ju e dini dhe unë me të vërtetë doja ta takoja në përgjithësi, duke menduar, si, nuk e di, ishte një goditje e gjatë, por mendova, hej, do të shtrija dorën , dhe pastaj kështu u takuam.”

Kyle Richards

Kadi vazhdoi të pretendonte se Morgan më vonë i tha: “‘Arsyeja e vetme pse iu përgjigja DM-së është sepse ti kishe një shenjë blu dhe kishe X sasi ndjekësish’. Dhe ajo mendoi se isha i nxehtë … Jam i sigurt se ajo po bënte gjysmë shaka, por jam i sigurt, e dini, është [still] një gjysmë shaka, apo jo?”

Morgan Uejd

Kadi tha se dyshja ishin në lidhje për një tetë muaj “të rëndë” dhe se ndërsa e mbanin lidhjen e tyre private, nuk ishte sekret.

Kadi adresoi atë që çoi në ndarjen e çiftit, duke shpjeguar – “Nuk po merrja atë që më duhej nga ajo marrëdhënie. M’u desh të merrja një vendim vërtet të vështirë për të vënë veten në vend të parë, për ta dashur veten dhe për të ditur se vleja më shumë se ajo që po më jepej. Ishte vërtet e vështirë… Mendova se do të martohesha me këtë person.”

Morgan Uejd

Ylli i reality zbuloi gjithashtu se si Morgan së pari i tha asaj Kyle Richards.

“Ajo më pyeti nëse e dija se kush ishte ajo,” Kadi të përbashkëta. “I thashë se po. Ajo ishte disi e lidhur me, si, një grup të vogël miqsh me të cilin kishin Tedi [Mellencamp] dhe një zonjë tjetër. Ata patën, për shembull, një bisedë në grup me Wordle… Kjo është disi si filloi ajo miqësi bazuar në atë që unë di. Bazuar në informacionet që më thanë.”

Ajo vazhdoi: “Edhe unë nuk e di të vërtetën e plotë. Kam marrë vesh shumë gjëra pas… Morgan dhe u ndava. Kështu që nuk e di, nuk jam i bindur që isha i vetëdijshëm për të vërtetën, sepse ka pasur shumë informacione që kam marrë vesh pas faktit. Pra, siç thashë, bazuar në informacionin që kisha, ishte thjesht një grup i rastësishëm, si grupi Wordle.

Kyle Richards

Kadi më vonë ndau se u lëndua kur shihte Kyle dhe e Morganit Unaza dhe tatuazhe “përputhëse”, sepse ato simbolizonin marrëdhënien e ngushtë të dyshes. Ajo gjithashtu sugjeroi atë Kyle’s fama ka të ngjarë të luajë një rol në afrimin e të dyve.

Ajo tha – “Dua të them, Kyle ka një nivel të caktuar fame, famë dhe ndjekjeje, dhe të thuash që kjo nuk luan një rol do të ishte e gabuar. Kështu që unë mendoj se, në mendjen time, kishte më shumë kuptim Morgan për të sjellë Kyle ndaj diçkaje të tillë dhe jo dikujt si unë.”

Morgan Uejd

Kadi sqaroi se ajo nuk e besonte këtë Morgan dhe Kyle’s marrëdhënia ishte një “marifet PR”.

“Ato duken mjaft të vërteta,” tha ajo. “Unë nuk mendoj se asgjë është për PR. Ky është një tregim që kam dëgjuar… [but] Mendoj se marrëdhënia e tyre është autentike. Unë bëj. Ky është mendimi im. e di Morgan. e di Morgan mirë. Une nuk e di Kyle fare, por në bazë të asaj që di unë Morgando të thoja se është autentike.”

Kyle Richards

Kyle dhe e Morganit Lidhja e fshehtë do të shfaqet në sezonin e ardhshëm të Amvise të vërteta të Beverly Hills, e cila jep premierë më 25 tetor, në orën 20:00 ET, në Bravo.