Kevin Hunter

Klea

Ish-burri i Wendy Williams, Kevin Hunter fiton një fitore të madhe në gjykatë në betejën ligjore prej 10 milionë dollarësh

Ish-burri i Wendy Williams, Kevin Hunter fiton një fitore të madhe në gjykatë në betejën ligjore prej 10 milionë dollarësh

Wendy Williams’ ish-burri, Kevin Hunter, fitoi një fitore të madhe gjyqësore në betejën e tij ligjore prej 10 milionë dollarësh kundër kompanisë së prodhimit që qëndron pas Shfaqja e Wendy Williamskur a gjyqtari rrëzoi kërkesën e të pandehurve për rrëzimin e padisë.

Kevin Hunter

Dokumentet e gjykatës zbulojnë se një gjykatës federal i Nju Jorkut vendosi kundër Debmar-Mercury LCC dhe Ira Bernstein dhe Mort Marcus, drejtuesit e kompanisë së prodhimit/shpërndarjes.

Kevin Hunter

Në mars 2022, Kevin ngriti një padi duke akuzuar Debmar-Mercury, prodhues-distributor i “Shfaqja e Wendy Williams,” e përfundimit të paligjshëm. Hunter pretendoi se vendimi i kompanisë për ta pushuar nga puna ishte bazuar në statusin e tij martesor. Uendi u plotësua për divorc në vitin 2019, pasi zbuloi se bashkëshorti i saj kishte qenë i pabesë.

[Kevin] Hunter ishte një nga arsyet e suksesit të jashtëzakonshëm të Wendy Williams Show dhe gjithçka dukej se shkoi në jug pasi ai u largua. HunterAvokati i Abe George, tha për Radar Online, në atë kohë. “Zoti Hunter ishte ndërprerë në mënyrë të paligjshme vetëm për shkak të statusit të tij martesor ndaj Uendi, e cila është në kundërshtim me ligjet e të drejtave të njeriut në NYC. Kjo padi kërkon të dëmshpërblejë Zoti Hunter për barazinë që ai vendosi në shfaqje dhe që Debmar-Mercury do të vazhdojë të përfitojë edhe në rimishërimin e tyre të ri të Shfaqja e Wendy Williams.”

Wendy Williams

Në padi thuhet – “Përfundimi i [Kevin] bazohej rreptësisht mbi [Kevin’s] statusi martesor dhe divorci i tij i afërt me drejtuesen e emisionit, duke injoruar të gjitha kontributet që [Kevin] bërë për ta bërë shfaqjen një sukses”

Kevin pretendoi se ai filloi bisedimet për emisionin e bisedimeve të gruas së tij të atëhershme në vitin 2007, duke përsëritur Uendi ndërsa negocioi me Debmar-Mercury, Bernstein dhe Marcus. Shfaqja e lulëzuar e bisedës iu dha një provë gjashtë javore dhe tejkaloi të gjitha pritjet.

Wendy Williams

Në padi thuhet – “[Kevin] ishte mësuar të ishte në prapaskenë të Williams’ sipërmarrjet e mëparshme dhe përdori njohuritë e tij të biznesit dhe zgjuarsinë e rrugës për të negociuar një rritje të konsiderueshme financiare nga kontrata fillestare që iu ofrua Williams.”

Kevin beson se kontributi i tij kontribuoi ndjeshëm në suksesin e shfaqjes. Ai mori meritën për krijimin segmente të njohura si “Tema të nxehta” dhe “Kamera e këpucëve”. Ai pohoi se ai kishte fjalën e fundit për mysafirët e mundshëm, zhvilloi strategji marketingu dhe forcoi kontaktet me median. Ai shtoi se e ndihmoi Debmar-Mercury të lidhej me komunitetin e zi dhe zhvilloi protokolle sigurie për hostin e njohur.

Kevin Hunter

Ai shërbeu si producent ekzekutiv nga 2007-2019, më parë Uendi zbuloi se ai kishte pasur një lidhje me një grua të quajtur Sharina Hudson. Sharina dhe Kevin, që mirëpritën së bashku një fëmijë të dashuruar, janë ende bashkë.

Kevin gjithashtu pohoi se prodhuesit planifikonin të riciklonin idetë e tij ndërsa ato kalonin Wendy’s Koha e fundit për emisionin e ri të bisedave të Sherri Shepherd, pasi ish-i i tij u tërhoq për t’u marrë me çështjet e shëndetit dhe varësisë.

Wendy Williams dhe Kevin Hunter

Ai pretendoi se manovra shkeli ligjin e shtetit të Nju Jorkut.

Të pandehurit e mohuan këtë Kevin u keqtrajtua ose u ndërpre gabimisht. Ata deklaruan se ligji i Nju Jorkut i cituar nga e Kevinit ekipi i ndaloi një punëdhënësi të diskriminonte një punonjës të mundshëm bazuar në bazë gjendjen ushtarake.

Ata vunë në dukje – “[Hunter’s] kërkesa urdhëron pushimin nga puna për shkak se martesa e tij me Williamsnë veçanti, nuk është një karakteristikë e mbrojtur.”

Wendy Williams

Gjyqtari vendosi këtë e Kevinit rasti kishte merita, duke deklaruar – “Duke pasur parasysh Hunter’s pretendimet se ai ishte ndërprerë për shkak të divorcit të tij të afërt nga Wendy Williams — dmth ndërpreu sepse nuk do të ishte më i martuar WilliamsLigji kërkon që kjo “Gjykatë të konstatojë se ai ka deklaruar një pretendim për diskriminim të statusit martesor” sipas ligjit të Nju Jorkut.

Një seancë gjyqësore është caktuar për në fund të këtij muaji.