Janelle Brown

Klea

Ish-burri i ‘Motrave’ Janelle Brown u zbulua si vëllai i Merit – Njihuni me të!

Ish-burri i ‘Motrave’ Janelle Brown u zbulua si vëllai i Merit – Njihuni me të!

Shikuesit e TLC u takuan për herë të parë Kody, Meri, Janelle, Christine dhe Robyn Brown kur Gratë Motra premierë në vitin 2010. Reality show ka ndjekur ulje-ngritjet e familjes së shumtë për më shumë se një dekadë, por disa fansa mund të mos e dinë këtë Janelle dhe Meri dikur ishin të lidhur nga martesa para se të bëheshin gra motra.

Gratë Motra

e Janelës burri i parë ishte e Merit vëlla, Adam Berber. Dyshja u martuan në vitin 1988, por u ndanë vetëm dy vjet më vonë. e Kodit Gruaja e dytë foli për marrëdhënien e shkurtër në librin e kujtimeve të vitit 2013, “Të bëhesh bashkëshorte motra: Historia e një martese jokonvencionale”.

“Në fund të shkollës së mesme, takova një studente me emrin Adam Berberme të cilin isha mjaft i marrë,” Janelle ka shkruar. “E dija se ai nuk ishte mormon, që do të thoshte se ne nuk kishim asnjë shpresë për të qenë bashkë – nëse ai nuk kthehej në besim.”

Adam Berber

Janelle i tha gjyshes së saj për Adami dhe ajo zbuloi se e dinte që familja e tij praktikonte poligaminë.

Adami nuk ishte plotësisht i përkushtuar ndaj besimit të tij fondamentalist dhe isha i lumtur që e mirëprita atë në kishën e LDS-së. Janelle kujtohet. “Jo shumë kohë pasi ai u konvertua, ne filluam të takoheshim. Së shpejti u martuam në tempull, por burri im nuk ishte vërtet i interesuar as për besimin e tij të ri, as për degën e fundamentalizmit ku ishte rritur. Në fakt, ai kishte shumë pak bindje shpirtërore.»

Vëllai i Meri Brown

Janelle shpjegoi se dyshja kishte probleme që në fillim dhe Adami u shpërngul vetëm gjashtë muaj pas martesës.

Kodi dhe Janelle’s lidhjet familjare shkuan përtej martesës shpirtërore, pasi nëna e saj, Sheryl Brown, dhe e Kodit babai, William Winn Brown, u martuan kur Kodi dhe Janelle filloi të ballafaqohej. Kodi dhe Janelle ishin njërkë deri në kohën e vdekjes së William Brown, në vitin 2013. Ai u la pas nga dy gra të tjera në kohën e vdekjes së tij. e Janelës nëna vdiq në 2020.

Vëllai Meri Brown

Janelle ndau më shumë rreth historisë së saj të ndërthurur familjare gjatë një episodi të vitit 2013 të “Gratë motra”.

“Përpara Kodi dhe isha vërtet duke u ballafaquar, në fakt isha miq me familjen e tij.” Janelle tha. “Mamaja ime ishte e shqetësuar se mos po futesha në ndonjë kult poligam. Por ajo përfundoi duke u takuar e Kodit babi, dhe ata përfunduan duke rënë në dashuri dhe u martuan më parë Kodi dhe fillova të ballafaqohem.”

Janelle Brown

Ajo vazhdoi duke shpjeguar se ishte takuar Kodi në vitin 1989, një vit para se të ndahej nga ish-i i saj. Ajo vuri në dukje në biografinë e saj zyrtare të TLC se ajo “e dinte e Merit familja për disa vite para natës që u takova Kodi.

Janelle tha – “U takova Kodi në vjeshtën e vitit 1989, edhe pse nuk e mban mend. Kur ai hyri në dhomë, unë e shikova atë dhe pata atë ndjenjën se kujtoja diçka që kisha harruar. Ishte një përvojë e veçantë.”

Gratë Motra

Kodi dhe Janelle u martua shpirtërisht në vitin 1993. Ai u martua me gruan e tretë, Kristinavitin e ardhshëm dhe Robin në vitin 2010. Kristina njoftoi se do të largohej nga martesa në 2021 dhe Janelle dhe Meri ndoqi shembullin vitin e ardhshëm. Kristina që atëherë ka vazhduar me të fejuarin, David Woolley.

Janelle Brown

Në dhjetor 2022, një burim i tha In Touch – “Janelle është një grua e fortë e pavarur dhe e kuptoi se mund ta bëjë vetë.”

Janelle Brown

Kodi mbetet e lidhur me Robin, me të cilin u martua ligjërisht në vitin 2014 pas divorcit Meri, për të adoptuar tre fëmijët e saj nga një martesë e mëparshme.