Ish Bartenders Tom Tom duke paditur Lisa Vanderpump

Klea

Ish Bartenders Tom Tom duke paditur Lisa Vanderpump

Nuk do të ishte një javë e rregullt lajmesh pa një tjetër padi kundër Lisa Vanderpump dhe Ken Todd. Të gjithë janë të pafajshëm derisa të provohet fajësia, sigurisht. Dhe po, Lisa dhe Ken mund të jenë objektiva të lehtë për pasurinë dhe famën e tyre.

Sidoqoftë, vëllimi i madh i padive kundër Todd dhe Vanderpump duket se sugjeron diçka që po ndodh. Nuk ka tym pa zjarr, dhe të gjitha këto. Natyrisht, paditë kanë tendencë të jenë të para për kursin kur punoni në TV realitet. Ndoshta kjo sugjeron diçka për yjet e realitetit televiziv më gjerësisht.

Megjithatë, duke transmetuar jetën dhe biznesin e saj në botë nëpërmjet Vanderpump Rules, Lisa me siguri do ta dinte se si media do të lidhej me histori si këto. Pra, kostumet grumbullohen dhe më shumë histori si ato të dy ish-baristëve vazhdojnë të vijnë.

Tom Tom kishte probleme me “ujërat e zeza dhe rezervë”.

Më 11 janar, The Blast raportoi mbi informacionin nga dokumentet e gjykatës që ata kishin marrë në lidhje me një padi kundër Ken dhe Lisa nga dy ish-punonjës të Tom Tom. Arsyet për padinë përfshijnë si përfundimin e gabuar ashtu edhe “kushtet e pasigurta të punës”. Për shembull, padia citonte “ujërat e zeza dhe rezerva në dhomën e pushimit/zhveshjes së punonjësve”.

Por kjo mund të jetë vetëm maja e ajsbergut. Ish-punonjësit kanë punuar si banakiere nga maji 2022 deri në dhjetor 2022. Në padi thuhet se “Gjatë kësaj periudhe, [the former bartenders] përjetoi shkelje të shfrenuara të ligjeve të punës në Kaliforni, ngacmime dhe kushte të pasigurta të punës.” Mësohet se kur punonjësit janë ankuar për kushtet, ata janë larguar nga puna.

Përtej kësaj, një nga ish-punonjësit e akuzoi Kenin për ‘listën e zezë’ të tij “duke e shpifur te punëdhënësit e ardhshëm”. Ai shpjegoi se Ken dhe Lisa po “botonin deklarata dhe komente të rreme për shumë palë të treta” në lidhje me “profesionin, reputacionin dhe karakterin e tij”. Ai më tej pretendoi se “thashethemet dhe deklaratat e rreme janë bërë me keqdashje të vërtetë”.

Siç e dinë fansat e VPR, Tom Schwartz dhe Tom Sandoval janë partnerë të rinj të Tom Tom. Megjithatë, nuk ka gjasa që asnjëri të përballet me ndonjë pasojë për këtë. Po për LVP dhe Ken? Kjo mbetet për t’u parë.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules jep premierë të martën, më 30 janar, në orën 8/7c në Bravo.