Wendy Williams

Klea

Ish-avokatja e Wendy Williams DËSHON se kujdestari i caktuar nga gjykata shkaktoi rënien drastike të shëndetit të saj!

Ish-avokatja e Wendy Williams DËSHON se kujdestari i caktuar nga gjykata shkaktoi rënien drastike të shëndetit të saj!

Wendy Williams’ ish-avokat, LaShawn Thomaska sugjeruar se gjendja e shëndetit të prezantueses së rënë të emisionit chat shkoi në rënie sepse ajo u detyrua të merrte një kujdestari.

Wendy Williams

Thomas postoi një video rikthim në Instagram të shtunën, duke zbuluar ish-Show Wendy Williams” prezantuese në dukje e shëndetshme ndërsa bisedonte për stërvitjet e saj.

“E dini, unë bëj çfarë të mundem”, tha ish-diva e ditës në klipin e regjistruar nga djali i saj. Kevin Hunter Jr., në të cilën ajo përkuli muskujt e saj dhe tregoi fizikun e saj të tonifikuar.

Wendy Williams

Thomas klipi i mbishkrimit: “Ju mund ta shihni qartë ndryshimin midis Wendy’s mirëqenien gjatë kohës së saj këtu në Florida me djalin e saj që kujdesej për të dhe mungesën e saj në Nju Jork nën këtë ‘kujdes’.” Shtypni luajtjen më poshtë për ta parë.

Avokati i argëtimit vazhdoi – “Këto Wendys nuk janë të njëjta. Si u përkeqësua kaq shpejt shëndeti i saj dhe pse nuk lejohet që fëmija i saj i vetëm të jetë pranë saj. Ajo nuk ishte e tillë kur ai kujdesej për të [her].”

Wendy Williams

Avokati pretendoi se video u kap dy javë më parë Uendi u urdhërua të lëvizte nga Florida përsëri në Nju Jork, për t’u vendosur nën një kujdestari, në maj 2022.

Thomas ngriti një vetull ndaj diagnozave të fundit të demencës dhe afazisë së hostit dikur të njohur, duke shkruar – “Nëse Wendy’s diagnoza është e vërtetë, tani më shumë se kurrë, djalit të saj duhet t’i lejohet i njëjti hir. Ai e meriton atë … dhe më e rëndësishmja, Uendi e meriton.”

Wendy Williams

Wendy’s anëtarët e familjes së fundmi zbuluan se ishin shkëputur nga personazhi televiziv për shkak të problemeve të vazhdueshme të saj shëndetësore dhe abuzimit me substancat.

“Njerëzit që e duan atë nuk mund ta shohin atë,” Wendy’s motra, Wanda Williams, i tha People javën e kaluar. “Si dreqin arritëm këtu?”

Në vitin 2022, Wells Fargo ngriu Wendy’s llogari bankare dhe paraqiti një kërkesë për kujdestari të përkohshme, duke argumentuar se ajo ishte “viktimë e ndikimit të padrejtë dhe shfrytëzimit financiar”, sipas Thomas.

Wendy Williams

Avokati, David H. Pikus, i cili drejtonte bankën, shkroi në atë kohë – “Ne jemi të shqetësuar [Wendy’s] situatë.”

“Shpresojmë që pjesa e kujdestarisë [of the court] do të caktojë menjëherë një kujdestar ose vlerësues të përkohshëm për të shqyrtuar situatën dhe për të siguruar që [Wendy’s] punët po trajtohen siç duhet.”

Uendi ka shprehur vazhdimisht kundërshtimet e saj për kujdestarinë.

Wendy Williams

Thomas i tha Page Six në gusht 2022 se Wells Fargo supozohej se ishte larguar Uendi të “vdiste” kur i mohuan aksesin në llogaritë e saj bankare. Avokati u ngrit për Hunter në atë kohë, duke pretenduar se tani 23-vjeçari ishte përpjekur të ndihmonte nënën e tij “si mendërisht ashtu edhe fizikisht me ndihmën e një ekipi mjekësh”.

Wendy Williams

Që atëherë, kujdestaria është vulosur.

Uendi kohët e fundit iu drejtua diagnozave të saj të reja, duke u kërkuar fansave dhe ndjekësve për “hapësirë ​​personale” dhe “paqe” ndërsa ajo lundronte për problemet e saj të vazhdueshme shëndetësore.

Wendy Williams

Uendi i tha Page Six, përmes një deklarate javën e kaluar – “Mesazhet e ndara me mua më kanë prekur, duke më kujtuar fuqinë e unitetit dhe nevojën për dhembshuri”.

“Shpresoj që të tjerët me [Frontotemporal Dementia] mund të përfitojë nga historia ime. Dua të falënderoj gjithashtu Shoqatën për Degjenerimin Frontotemporal për fjalët e tyre të mira të mbështetjes dhe përpjekjet e tyre të jashtëzakonshme për të rritur ndërgjegjësimin për FTD.”

Wendy Williams

Ku është Wendy Williams? një dokumentar i ri që depërton në Lufta për shëndetin dhe varësinë e ish-prezantuesit, aktualisht po transmetohet në Lifetime.