Ish-asistentja e Tom Sandoval, Ann në komentet e tij të fundit: "Fendimi i kaq shumë njerëzve"

Klea

Ish-asistentja e Tom Sandoval, Ann në komentet e tij të fundit: “Fendimi i kaq shumë njerëzve”

Tom Sandoval tronditi kombin edhe një herë me intervistën e tij të fundit në New York Times. Të gjithë kanë dhënë dy cent për komentet e tij të shurdhër, tani duke përfshirë edhe ish-asistentin e tij Ann Maddox. E preferuara e fansave të sezonit 11 të Vanderpump Rules duhej të ndante mendimet e saj duke pasur parasysh afërsinë e saj të mëparshme me narcisin e preferuar të të gjithëve.

Për ata që nuk janë në lak, Tom iu referua stuhisë mediatike skadovale duke thënë: “Unë nuk jam vërtet një historian i kulturës pop, por kam qenë dëshmitar i OJ Simpson dhe George Floyd dhe të gjitha këto gjëra të mëdha, gjë që është vërtet e çuditshme për t’u krahasuar. mendoj unë, por a mendoni në një mënyrë të çuditshme se është pak e njëjta gjë?”

Në të njëjtën intervistë, Tom vazhdoi të krahasonte veten me përdhunuesin e dënuar Danny Masterson për sa i përket asaj se sa shumë ishte i urryer. Tom më vonë kërkoi falje për këto komente, por pak e pranuan faljen. Pra, çfarë mendoi Ann kur u publikua lajmi?

Zhgënjimi i Ann në Tom: “Isha afër tij”

Në episodin e 21 shkurtit të podcast-it të saj, We Signed An NDA, Ann e quajti krahasimin e Tomit me George Floyd-in “çuditës”. Ajo tha, “Ti po ofendon kaq shumë njerëz”, dhe e goditi yllin e VPR për mungesën e vetëdijes së tij. Ajo shtoi, “Unë mendoj se çfarë është tani – pse jam i mërzitur është sepse dua t’ia them këtë. Sepse isha pranë tij në një moment.”

Reagimi i Anës ishte i kuptueshëm. Të jesh i punësuar nga dikush për një kohë kaq të gjatë paraqet një pamje të caktuar të tij në mendjen e dikujt. Pavarësisht gjithçkaje që Tom ka bërë në të kaluarën, askush nuk priste që ai të bënte komente si ato që bëri, më së paku Ann. Duke folur për statusin e mëparshëm të Ann-it si dikush i afërt me Tom, ajo tha disa fjalë në lidhje me Lisa Vanderpump.

Ann mendoi se kur Tom u hap për shëndetin e tij mendor, LVP duhet ta kishte drejtuar atë që të merrte një “ndihmë profesionale”. Ajo shpjegoi, “Është më e lehtë për një profesionist t’i japë atij atë mbështetje. Dhe dhembshuri që ai ka nevojë. Jo njerëz të tjerë rreth tij që janë si viktima të veprimeve të tij. … Në vend që ta vendosni në Scheana [Shay] ose Lala [Kent]ajo duhet të gjejë ndihmë profesionale për të.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.