Ish anëtarët e ekuipazhit të poshtë kuvertës që nuk duam t'i shohim më

Klea

Ish anëtarët e ekuipazhit të poshtë kuvertës që nuk duam t’i shohim më

Gjatë dekadës së fundit, anëtarët e kastit në Bravo’s Poshtë kuvertës seritë kanë ardhur dhe kanë shkuar. Ndërsa një pjesë e vogël e këtyre personaliteteve kanë zgjatur për disa sezone, shumica mbeten si mrekulli me një goditje. Shumicën e kohës, këto ndryshime në kast kanë kuptim. Herë të tjera, shikuesve u mungon një anëtar i kastit që u pëlqente vërtet ta shikonin.

Anëtarët e ekuipazhit të cilëve nuk u kërkohet të kthehen ndahen në disa kategori të ndryshme. Ata ose nuk arritën të tërhiqnin pjesën më të madhe të audiencës, ishin të dobët në pozicionet e tyre, ose, në rrethana ekstreme, ishin njerëz të tmerrshëm.

Ndërsa mund të rendisim dhjetëra jahte që i kemi urryer, një pjesë e vogël dallohet si më e keqja. Në këtë shënim, këta janë ish-anëtarët e ekuipazhit të Below Deck që nuk dëshirojmë t’i shohim më kurrë në ekranet tona.

Luke Jones dhe Laura Bileskaline

Luke Jones dhe Laura Bileskalne sapo u pushuan në Below Deck Down Under Sezoni 2. Të dy këta personalitete nuk respektuan kufijtë dhe fjalën nr. Kjo çoi në pushkatimin e tyre.

Sjelljet e Lukës dhe Laurës ishin të vështira për t’u parë. Për sigurinë e lexuesve tanë që janë viktima të sulmeve seksuale, ne nuk do të hyjmë në detaje të mëtejshme. Fatmirësisht, këto veprime të tmerrshme aktualisht po hapin dyert e nevojshme për bisedat mbi SA dhe kujdesin ndaj viktimave. Thënë kështu, ne kurrë nuk duam të shohim më asnjërën nga këto fytyra në Below Deck.

Ashley Marti

Ashley Marti u shfaq në jahtin Below Deck Sailing gjatë sezonit 3. Gjatë këtij sezoni, ajo pati një dashuri me Gary King. PSE e bëjnë kaq shumë femra këtë?! Përveç kësaj, Ashley shihej vazhdimisht duke u përpjekur të minonte kolegët e saj në një përpjekje për të fituar një promovim në departamentin e brendshëm.

Ndërsa këto situata janë tipike, ka ndodhur gjithashtu një moment veçanërisht i errët. Pas një nate të dehur të ekuipazhit, Ashley u zvarrit në shtrat me Gary. Gary ishte aq i tretur sa nuk mundi të formulonte një mendim koherent, ndërsa Ashley ishte vetëm pak e dehur. Në një krevat marinari të vogël, Ashley bëri seks me Gary pa aftësinë e tij të plotë për të marrë pëlqimin.

Pas reagimit të shikuesve, Gary u bë i zëshëm se si ishte mirë me situatën. Thënë kështu, ne ende nuk dëshirojmë ta shohim më Ashley-n në Below Deck, edhe pse dyshojmë se ajo kujdeset, pasi ajo aktualisht është duke fituar para në Only Fans.

Leon Walker

Shefi Leon Walker e urren Kate Chastain gjatë Sezonit 3 të Below Deck. Ndërsa kjo është parë më parë nga të tjerë gabim Anëtarët e ekuipazhit, mospëlqimi i Leonit ishte…ekstra. Pas një zjarri në furrë, Leon fajësoi Kate, duke pretenduar se një tigan i pastër që ajo kishte ruajtur në një nga raftet shkaktoi flakët. Shkaku i vërtetë, megjithatë, ishte paaftësia e Leon për të pastruar vendin e tij të punës dhe ai e kishte lënë furrën të mbuluar me yndyrë.

Më tej duke u përpjekur të fajësonte Kate për veprimet e tij që shkaktuan këtë zjarr, Leon gënjeu kapitenin Lee Rosbach, duke thënë se Kate kishte pirë kur ajo supozohej të ngrohte një picë për të ftuarit. Kur kjo u pyet, Leon pranoi se nuk e kishte parë Kate të pinte, por më pas u dyfishua, duke pretenduar se e kishte parë duke pirë netë të tjera.

Leon u pushua nga puna për veprimet e tij, por kapiteni Lee i dha atij një mundësi për të përfunduar statutin e tyre aktual. Leoni refuzoi dhe u largua nga jahti. Shpresojmë të mos e shohim kurrë Leonin dhe dashurinë e tij për faqet e viçit të kthehen në ndonjë nga galerat e Poshtë Deck.

Lara Flumiani

Lara Flumiani, një tjetër ish-anëtare e ekuipazhit të Below Deck, ishte një zierje e dytë në Sezonin 5 të Below Deck Mediterranean, megjithëse u largua nga vetëm tre episode në. E frustruar me të gjitha, Hannah Ferrier i kërkoi kapitenit Sandy Yawn të ​​ndërhynte dhe të ndihmonte. Megjithatë, përgjigjet e Larës për kapitenin Sandy u dhanë me të njëjtin ton të çuditshëm që ajo përdori me kolegët e saj, pasi ajo dha qartë zero f***s.

Gjërat u përshkallëzuan dhe Lara u bë fizike ndaj Hanës. Më pas ajo u largua nga varka në mes të natës, vetëm për t’u kthyer të nesërmen në mëngjes dhe u largua. Shpresojmë që Lara të mos kthehet më në Below Deck.

Ashton Pienaar

Këmba e Ashton Pienaar u ngatërrua në një litar gjatë sezonit të 6-të, duke e tërhequr atë në det deri në vdekje. Duke u kthyer për sezonin 7 si një personazh kryesisht i dashur, Ashton u promovua në Bosun. Megjithatë, ky raund i dytë do të ishte zhbërja e tij.

Në sezonin 7, u formua një Brü Crew. Ky grup burrash krijoi një atmosferë toksike, mizogjene për gratë në bord. Alter egoja e dehur e Ashton, “Smashton”, shkoi pas Kate gjatë një udhëtimi me furgon. Këtu, ai pothuajse goditi me grusht një dritare ndërsa ishte i tërbuar.

Si një kryetar shkatërrues i një grupi helmues burrash, Ashton nuk arriti të krijonte një mjedis të sigurt për gratë në bord. Edhe pse Ashton që atëherë ka kërkuar falje, ai ende duhet të qëndrojë jashtë serialit Below Deck për një kohë të pacaktuar.

Mila Kolomeitseva

Shefja Mila Kolomeitseva debutoi në Below Deck Mediterranean gjatë sezonit 4. Duke mbajtur një rezyme të trajnuar nga Le Cordon Bleu, të gjithë kishin pritshmëri të mëdha për aftësitë e saj. Thënë kështu, shpejt u bë e qartë se Mila nuk kishte asnjë të dhënë se çfarë të bënte në galerë. Me nachos të konservuara dhe një kontroll në vend të lëpirjes së biftekëve, Mila ishte një nga kuzhinierët më të këqij të “Blow Deck” në ekskluzivitet.

Ka ende një arsye që Mila ka hyrë në këtë listë, por nuk është mungesa e aftësive të saj. Është mungesa e saj për të qenë një njeri i mirë. Gjatë një nate jashtë, Mila filloi të vinte në dyshim preferencat seksuale të kolegëve të saj meshkuj.

Mila më pas filloi një përçartje që na bën të urrejmë thelbin e saj, duke thënë: “Në shtëpinë tënde, mund të bësh çfarë të duash. Nuk dua që djali im të rritet dhe të shohë dy burra duke u puthur me njëri-tjetrin dhe duke menduar se kjo është normale, sepse kjo nuk është normale. Unë e dua Putinin dhe jam mbret krenar për Putinin, po, dhe jam shumë krenar për të që ai nuk lejon që parada e homoseksualëve të ndodhin në vendin tonë.”

Hej Mila, kurrë, kurrë, mos u kthe kurrë në Below Deck.