Intervistë ekskluzive me Hisam Goueli

Klea

Intervistë ekskluzive me Hisam Goueli

Mysafir i shtëpisë Hisam Goueli u dëbua të enjten e 24 gushtit episodi i Big Brother me vota 11-0. Ngjashëm me të dëbuarin e javës së kaluar Reilly Smedley, eliminimi i Hisamit erdhi në fund të një mbretërimi të HOH, duke dëshmuar se pushteti nuk është gjithmonë një plus në shtëpinë e Big Brother.

Hisami e drejtoi javën e tij HOH paksa si një mbret i çmendur. Ai mbajti fjalime madhështore, kishte shumë kërkesa dhe e mori shumë pushtetin. Si rezultat, aleatët e tij në aleancën The Professors hartuan një plan për të mbyllur bishën e konkurrencës pasi fuqia të ishte rikthyer për t’u rrëmbyer.

Ne patëm rastin të kapnim hapin me Hisam Goueli të Big Brother pas dëbimit të tij për të folur për tradhtinë, keqardhjen dhe shumë më tepër.

Hisami mbi të qenit i prapambetur

(Foto nga Sonja Flemming/CBS nëpërmjet Getty Images)

Kur mysafirja Felicia Cannon fitoi Kryefamiljarin këtë javë, Hisami u qetësua. Në fund të fundit, ai ishte në aleancë me 63-vjeçarin. Nuk kishte mundësi që ajo ta emëronte atë. Dhe ajo nuk e bëri, të paktën jo në fillim. Kur Hisami ia dorëzoi me gëzim çelësin e tij HOH Felicias, ai nuk e kishte idenë se kishte një plan të përpunuar për t’i dërguar paketimin me metodën e pasme.

Gjatë ceremonisë së Vetos, Felicia përfundoi planin e pasme kur një nga të nominuarit e saj origjinal, Jag Bains, përdori fuqinë e Vetos mbi veten e tij, duke e detyruar atë të emëronte një kandidat zëvendësues. Ajo zgjodhi Hisamin.

Ne i kërkuam Hisamit të na udhëzonte në procesin e tij të mendimit pasi dëgjuam aleatin e tij të ngushtë të thoshte emrin e tij në ceremoninë e Vetos.

“Gjëja për të cilën po mendoj është se sa shumë më dhemb dhe sa i zhgënjyer jam,” na tha ai. “Dhe gjëja tjetër që mendoj është, pse ka ndodhur kjo? Dhe gjëja e tretë që mendoj është, çfarë mund të bëj për ta rregulluar atë?”

Hisami mund të ketë qenë në gjendje ta shmangë plotësisht bllokimin nëse do t’i kishte luajtur letrat e tij më mirë javën e kaluar. Gjatë mbretërimit të tij HOH, Hisami i fërkoi aleatët e tij në mënyrën e gabuar. Ai foli mbi ta dhe nuk dukej se e vlerësonte kontributin e tyre. Për më tepër, Felicia, Izzy Gleicher dhe Cirie Fields u kthyen në fjalë se Hisami po përpiqej të krijonte aleanca të tjera jashtë The Professors.

Ne e pyetëm Hisamin nëse është penduar për javën e tij HOH.

“Po, sigurisht, unë do t’i bëja gjërat ndryshe,” tha ai. “E dini, gjatë HOH tim, ishte e qartë se objektivi im ishte Reilly. Nuk mendoja se duhej të diskutohej shumë për këtë. Por qartë, më mungonte që njerëzit duhej të dëgjoheshin pasi ishin pjesë e aleancës sime.”

Hisami na tha se në retrospektivë, ai dëshiron që t’u jepte aleatëve të tij “më shumë kohë për të komunikuar mendimet dhe ndjenjat e tyre”.

“Nëse mund ta bëja përsëri, po, do ta bëja ndryshe,” shtoi ai.

Hisami në Mesazhet e Mirupafshim Shady të Blue & Matt

(Foto nga Sonja Flemming/CBS nëpërmjet Getty Images)

Në fund të episodit të së enjtes, prezantuesja Julie Chen Moonves luajti Hisam mesazhet e tij të lamtumirës nga mysafirët e shtëpisë. Ndërsa disa mysafirë shprehën simpatinë për lojtarin e rënë, të tjerët ishin…më pak simpatikë.

Matt Klotz dhe Blue Kim nuk u ndalën të ndanin mendimet e tyre të sinqerta për ish-HOH, duke e quajtur atë një “gënjeshtar”. Blue madje shkoi aq larg sa tha: “Jam i emocionuar që do të largoj gënjeshtrën tuaj nga kjo shtëpi.” Po.

Ne e pyetëm Hisamin se si ndihej për mesazhet brutale të lamtumirës të Blue dhe Matt.

“Unë nuk i kuptoj gjithmonë ata,” tha ai. “Unë mendoj se disa nga [it was] vetëm ata shprehin emocione, mendoj disa [it was] keqkuptim [about] kush isha unë.”

Ai vazhdoi, “Shpresoj të kem një mundësi për të folur me të dy dhe për të marrë një qartësi më të madhe se çfarë nënkuptonin.”

Hisami se kush mendon se po luan lojën më të keqe

(Foto nga Sonja Flemming/CBS nëpërmjet Getty Images)

Përpara se të mbaronte intervista jonë, duhej të merrnim mendimet e Hisamit për gjendjen aktuale të lojës. E pyetëm mjekun se kush mendon se po luan lojën më të mirë dhe kush mendon se po luan lojën më të keqe.

“Unë do të thosha se Cory [Wurtenberger], për momentin, strategjikisht, është ndoshta në vendin më të mirë,” na tha ai. “[He] po bën një punë vërtet të mirë duke qenë në mes të të dyja palëve… Ai e vendosi veten strategjikisht në qendër. Kjo do ta lejojë atë të futet disi thellë në lojë.”

“Unë e kam pak zili pozicionin e tij. Një, se është akoma në shtëpi,” tha me shaka ish-i ftuari i shtëpisë.

Sa i përket lojtarit më të keq në shtëpi, Hisam ia dha atë titull Felicias.

“Epo, dua të them, nuk mendoj se ishte e zgjuar që Felicia të më vendoste në bllok, për të qenë i sinqertë,” zbuloi ai. “Do të kisha bërë gjithçka për të shpëtuar Felicia. Unë mendoj se ajo është e pambrojtur duke shkuar në HOH tjetër. Ajo është e pambrojtur duke qenë një e rritur në moshë. Ajo është e pambrojtur sepse ka qenë në bllok më parë. Do të kisha bërë gjithçka për ta shpëtuar. Nuk jam i sigurt që njerëzit e tjerë do të qëndrojnë [out] qafën e tyre aq sa unë.”