Intervistat e Real Housewives of Atlanta janë duke u zhvilluar për rindezje të mundshme

Klea

Intervistat e Real Housewives of Atlanta janë duke u zhvilluar për rindezje të mundshme

Mblidhuni, tifozët e Atlantës – rrugët thonë se Amvise të vërteta të Atlantës gipsi mund të jetë duke marrë trajtimin RHONY në fund të fundit.

Siç e dini, shumë shikues kanë bërë thirrje për shkarkimin e kastit të ATL pas sezonit të tyre të tmerrshëm të 15-të. Jashtë grupit, të vetmit veteriner të mbetur janë Kandi Burruss, Shereé Whitfield dhe Kenya Moore. Edhe pse ato janë amvise dhe yje të realitetit, ata janë të detyruar të luajnë pjesëtarë të tjerë të kastit që thjesht nuk janë në nivelin e tyre.

Rrjedhimisht, vëzhguesit nuk po e kontrollojnë atë dhe shumë duan që ata të largohen. Pas përfundimit të sezonit të tyre të fundit, një burim shumë afër prodhimit dha lajmin se disa nga pjeshkët tona të preferuara të Gjeorgjisë nuk do të kthehen për një sezon tjetër sepse Bravo po pastronte shtëpinë.

Anëtarët e kastit si Sanya Richards-Ross i mohuan shpejt deklaratat, me një burim tjetër që tha se asgjë nuk ishte zyrtare. Por ja ku jemi – pesë javë më vonë, dhe një tjetër pretendim tronditës po trondit Bravosferën.

A mund të marrë RHOA një rindezje e plotë?

Sipas Bravo dhe Cocktails, një burim i brendshëm pretendon se producentët e RHOA po flasin me anëtarët e mundshëm të kastit për paraqitjen në Sezonin 16.

“Ende në ajër, dhe prodhimi është duke u zhvilluar me intervista,” shkruhej në postim. “Por si do të ndiheshit të gjithë nëse Sezoni 16 i Atlantës do të merrte të njëjtin trajtim si rindezja e NY?”

“Ka pasur shumë biseda rreth llojit të rindezjes,” vazhdoi ai. “Ose një riformulim i plotë ose një riformulim i stilit të Miami. Por një riformulim në NY duket se është ajo që ata po kërkojnë. Nëse po, prisni një grup të larmishëm të grave të pasura [their] mesi i viteve 30-40.”

Epo, mirë, mirë. Në fund të fundit, raporti origjinal i rindezjes mund të jetë i drejtë. A mund të jetë në punë një rindezje RHOA? Është shumë e mundur, dhe le ta pranojmë – ne e dimë saktësisht pse. Hej, NeNe Leaks.