Interesi i Jaimee Neale për Luka është karma për Culver Bradbury

Klea

Interesi i Jaimee Neale për Luka është karma për Culver Bradbury

Kur Culver Bradbury vendosi vështrimet e tij Jaimee Neale gjatë Below Deck Down Under Sezonit 2, ai e dha atë të tijën disa të gjitha. Së pari, Culver i kërkoi Jaimee të ishte e dashura e tij përmes një karte të bërë vetë. Kjo kartë erdhi e plotë me një kuti po ose jo për t’u shlyer. Me një shprehje të lehtë WTF në fytyrën e saj, Jaimee hoqi kutinë po dhe Culver u vendos, duke menduar se statusi i marrëdhënies së tij tani ishte plotësisht i siguruar.

Si shikues, ne jemi në gjendje të shohim hezitimet e Jaimee për të qenë në një marrëdhënie të përkushtuar me Culver. Pse vetë Culver ishte i verbër ndaj hezitimit të saj është një histori tjetër. Thënë kështu, ky është sezoni i dytë i Culver në Bravo. Gjatë kohës së tij në transmetim, zgjedhjet e dobëta të Culver në departamentin e takimeve duket se po luajnë në një lak të përsëritur.

Nga flirtimi me shumë gra te të vepruarit si një budalla që nuk paguan gjatë një nate pushimi të fundit të ekuipazhit, reputacioni i Culver po fundos shpejt. Hyn në grupin e ri, Luka Brunton, i cili ka të nxehtit për vajzën e Culver. Duke u lodhur nga mashtrimet e Culver, Jaimee po mbështetet përsëri në përparimet e Lukës. Si një shikues që gjithashtu është lodhur nga Culver Bradbury, ndihem sikur interesi i Jaimee për Lukën është karma e pastër për të dashurin e saj të ri Culver; ja pse.

Culver lozur me ndjenjat e Brittini Burton

Në sezonin e parë të Below Deck Down Under, Culver filloi një flirt me një shoqëruese të quajtur Brittini Burton. Brittini ishte shumë i apasionuar pas Culver, por vëmendja e tij u lëkund, duke e bërë atë të dukej jo i përkushtuar në këmbim. Megjithatë, në vend që t’i thoshte Brittinit se nuk ishte i interesuar, Culver vazhdoi të flirtonte, duke e udhëhequr me dhimbje në këtë proces.

Në një nga netët e pushimit të ekuipazhit, Culver madje i dehur u shoqërua me një mysafir të mëparshëm çarter ndërsa ishte në një bar. Megjithatë, në vend që ta lëshonte Brittinin, Culver vazhdoi të luante me emocionet e saj në bord. Flirtet e tij, së bashku me mungesën e qartësisë së tij me Brittinin mbi ndjenjat e tij, krijuan disa skena që ishin mjaft të vështira për t’u parë. Fatmirësisht, karma nuk po e lë këtë të rrëshqasë, pasi Culver do të shohë se si ndihet vërtet mungesa e transparencës.

Culver Toyed With Tzarina Mace-Ralph’s Feelings

Historia u përsërit menjëherë nga lakuriqët e natës gjatë Below Deck Down Under Sezonit 2. Sapo Culver Bradbury hyri në bord, ai i vuri sytë shef Tzarina Mace-Ralph, i cili ia ktheu përparimet e tij. Të dy shpesh mund të gjendeshin në galerë, duke flirtuar me kartat.

Flirtimet e Culver u shtuan kur João Franco iu bashkua ekuipazhit, pasi pasi u vendos, João shfaqi një interes të barabartë për Tzarina. Duke thënë (në një rrëfim, sepse për një fytyrë nuk është stili i Culver) se galeria dhe banori kryesor i saj ishin të tijat, Culver shtoi flirtet e tij me shefin e kuzhinës. Kjo vetëm sa shkaktoi ndjenja kontradiktore për Tzarina, sepse ashtu si me Brittinin, qëllimet e Culver ishin të kundërta të qarta.

Në thelb, Culver i trajton gratë keq. Fatmirësisht, karma e tij po afrohet më shumë me çdo episod që kalon.

Culver zgjedh Jaimee

Në një ripërsëritje të sezonit 1, ku Culver u takua me të ftuarin charter ndërsa flirtonte me Brittinin, dashuritë e Culver u ndanë edhe një herë kur Jaimee iu bashkua jahtit. Duke e lënë Tzarinën disi pas, Culver puthi Jaimee, duke e lënë kuzhinierin të frustruar. Duke mos dashur të heqë dorë plotësisht Tzarinën, megjithatë, Culver mund të shihej ende duke flirtuar me të në galerë.

Edhe një herë, historia po përsëritet, pasi Culver dëshiron të marrë tortën e tij dhe ta hajë gjithashtu. Megjithatë, mos kini frikë, karma e Culver më në fund ka mbërritur në kuvertë.

Jaimee merr një lojë nga manuali i Culver

Hyni në Luka. Një burrë i mrekullueshëm që nuk luan lojëra me zemrat e të tjerëve dhe që gjithashtu duket se është goditur me Jaimee. Duke ditur se Luka mund të merrte potencialisht gruan e tij kryesore, Culver vendosi ta mbyllte atë, vetëm atëherë duke i kërkuar Jaimee të ishte e dashura e tij.

Në një kthesë zbavitëse për të gjithë ata që janë mbi shtikat e Culver-it, Jaimee duket se po na bashkohet të gjithëve, gjithashtu e lodhur nga i dashuri i saj i ri. Kur ai refuzoi të paguante faturën në natën e tij të caktuar, Jaimee duhej të mbulonte burrin e saj. Më pas ai e falënderoi duke iu bashkuar djemve në vaskë, në vend që të bashkohej me të në një kabinë mysafirësh. Ndërsa ai përfundimisht u takua me Jaimee, shprehjet e fytyrës dhe tonet e saj ishin të qarta (vetëm jo për Culver-in gjithnjë e verbër) … ajo ka mbaruar kryesisht.

Aktualisht, Jaimee duket se po merr një lojë nga manuali i Culver për zgjedhjet e tmerrshme të takimeve. Në vend që t’i thotë Culver-it se po ndihet e lidhur me dikë tjetër, ajo ka zgjedhur të përfshihet në takime flirtuese me Lukën, të gjitha ndërkohë që është ende në lidhje me Culver. Më shpejt se sa vonë, ndihem sikur e gjithë kjo do të arrijë në krye.

Interesi i Jaimee për Lukën ndërsa ishte ende me Culver është me të vërtetë ndryshimi i rolit që shumë kanë pritur. Dashuritë e saj të grisura ka të ngjarë të rezultojnë në asgjë veçse karma të pastër, shumë të nevojshme për Culver.