Married to Medicine

Klea

I martuar me mjekësinë: Quad Webb mbron duke rrëzuar festën e beqarisë së Lateasha

I martuar me mjekësinë: Quad Webb mbron duke rrëzuar festën e beqarisë së Lateasha

Quad Webb shkoi në rrjetet sociale për të vendosur rekordin menjëherë Dr Jackie Walters pyeti pse ajo u shfaq në Lateasha Lunceford’s festa e beqarisë gjatë episodit më të fundit të I martuar me Mjekësinë.

I martuar me Mjekësinë

Tifozët e dinë këtë Katër u befasua pasi nuk u paralajmërua nga producentët se ish-bashkëshorti i saj, Dr. Gregory Lunceford, dhe e fejuara e tij e atëhershme, Lateasha, po i bashkoheshin kastit. Heavenly Kimes pohoi se lëvizja në fakt shpëtoi Katërshe punë, siç ka përfshirë shumica e dramave të deritanishme Katër dhe çifti i ri në I martuar me Mjekësinë bllokoj.

Phaedra Parks dhe Quad Webb

Siç është raportuar më parë, Katër nuk u kërkua të kthehej në shfaqje për sezonin 10 derisa ish-burri i saj dhe nusja e tij e re hynë në foto, duke u mbrojtur pa dashje Katërshe pozicion.

Muajin e kaluar, LaTeasha ndarë, nëpërmjet Qiellore Kanali në YouTube, që producentët i kishin kërkuar vazhdimisht që t’i bashkohej emisionit. Ajo shpjegoi se ndërsa fillimisht ishte e frikësuar, përfundimisht ra dakord, pas shumë inkurajimit nga Qiellor, Dr. Jackie Waltersdhe Dr Simone Whitmore. OG-të ndihmuan në ndërtimin e besimit të saj, gjë që e çoi në pranimin e saj oferta.

Lateasha Lunceford

Zonjat kanë qenë duke balancuar njohjen Çaj duke i qëndruar besnik Katërpor Parqet Fedra i shtyu kufijtë kur ajo ftoi Katër në festën e beqarisë ajo dhe Toya Bush-Harris planifikuar për nusen e ardhshme. Toya u acarua nga kthesa e papritur e komplotit, por Katër dhe Çaji ndërveprimi i parë ishte vërtet i këndshëm. Çaj dhe Katër madje u përqafua ndërsa nusja hapi dhuratat e saj, të cilat tërhoqën vëmendjen e Toyai cili më vonë akuzoi të sapolindurin se po vepronte fals.

Lateasha Lunceford

Toya porositur Fedra për të ecur Katër jashtë vendit dhe Çaj rënë dakord, pasi Katër e pyeti mysafirin e nderit nëse ajo duhej të largohej. Xheki më vonë pyeti veten, përmes një spoti rrëfimi, pse Katër u shfaq fare. Fansat u shfaqën në rrjetet sociale ndërsa episodi u transmetua për të bërë të njëjtën pyetje.

Lateasha Lunceford

Katër u hodh mbi X për të shpjeguar veprimet e saj, duke shkruar – “Unë po bëj punën time; Nuk jam askund ku nuk jam i ftuar. Më tha puna Katër kjo është zonja juaj, atëherë unë hyra në #married2med.”

Lateasha Lunceford

Katër ripostoi gjithashtu një klip të Çaj duke pranuar se ylli i saj i ri kishte të drejtë kur ajo pohoi këtë Gregori mund të jetë kontrolluese.

Katër deklaroi triumfalisht se ajo ishte shfajësuar në mbishkrimin e postimit.

Quad Webb

Ajo shkroi: “Çfarë është në errësirë ​​do të dalë në dritë. Unë u përpoqa t’i tregoja ‘popullit’. Ne shpesh në shoqëri shikojmë titullin e një personi dhe supozojmë se kjo i bën ata të përsosur dhe me karakter të mirë. Megjithatë, ajo që duhet të kuptojmë është; njerëzit janë njerëz dhe titujt nuk i bëjnë ata të përsosur!”

Ajo vazhdoi, “Vërtetimi është IIM #married2med.”