Dr. Heavenly Kimes

Klea

I martuar me mjekësinë: Dr. Heavenly akuzon Sweet Tea of ​​a Baby Mashtrim dhe pretendon se Dr. Gregory po tradhton me Quad!

I martuar me mjekësinë: Dr. Heavenly akuzon Sweet Tea of ​​a Baby Mashtrim dhe pretendon se Dr. Gregory po tradhton me Quad!

Martuar me Mjekësinë yjet Dr Heavenly Kimes dhe Lateasha “Çaj i ëmbël” Lunceford u përfshi në një përleshje shpërthyese dhe duket se dentisti mund ta ketë takuar ndeshjen e saj.

Martuar me Mjekësinë

Të dielën në mbrëmje, Heavenly Kimes dhe Lateasha “Çaj i ëmbël” Lunceford të angazhuar në një shkëmbim të nxehtë gjatë Phaedra Parks’ javore Martuar me Mjekësinë Jetët në Instagram, duke u përshkallëzuar në një ndeshje të bërtitur. Për më tepër, Qiellor e intensifikoi konfliktin duke adresuar çështjet e fertilitetit të të sapoardhurit në një video në YouTube, duke i shtuar më shumë grindjet e tyre të vazhdueshme.

Parqet Fedra

Qiellor dhe Lateasha iu bashkuan Toya Bush-Harris dhe Dr Alicia Egolum. Biseda po vazhdonte pa probleme ndërsa zonjat shikonin së bashku episodin e ri. Megjithatë, dinamika u zhvendos në mënyrë drastike kur Qiellor vendosi t’i bashkohet seancës Live.

“Kush u martua me gjyshin e tyre, ke një vajzë problematike.” Qiellor bëri një referencë për e Lateashës bashkëshorti, Dr. Gregory, i cili është 23 vjet më i madhi prej saj.

“Vajzë, të lutem!” u përgjigj Lateasha. “Ke pasur tre fëmijë dhe sillesh si një 3-vjeçar i vogël, kthehu në shtrat, është koha për të fjetur”.

Dr. Qiellor

Qiellor bërtiti, “Ju mund të shkoni në ferr!”

“O mami atje!” Lateasha duartrokiti mbrapa.

“Mamaja ime ka vdekur!” tha Qiellor. “Eja!”

“Mos luaj me mua” Lateasha bërë shumë të qartë.

Heavenly Kimes

Gjatë debatit të tyre, Qiellor bëri një akuzë të habitshme, duke pretenduar se e Lateashës burri u soll në mënyrë të papërshtatshme. Ajo e akuzoi se kishte kontaktuar me ish-gruan e tij, Quad Webb.

Siç është raportuar më parë, Quad Webb dhe Dr. Gregory Lunceford u martuan në 2012 dhe u divorcuan në 2019.

Katër mund ta merrte nesër, le të mos grindem me këtë!” Qiellor bërtiti në Lateasha gjatë Phaedra’s IG Live. “Asnjë kurvë në emision nuk mund ta marrë njeriun tim, ju doni të flisni për dikë të vjetër, ju plak! Ti 32 vjeç dhe dukesh më i madh se të gjithë ne, sillesh më i rritur, unë mund të kem fëmijë.”

Quad Webb

Në përgjigje të Qiellore komente, Lateasha e etiketoi atë si “injorante”. Pavaresisht kesaj, Qiellor përsëriti pretendimin e saj që përfshinte Dr. Gregory.

Aktiv Carlos King Kanali YouTube, Qiellor bëri një akuzë dënuese kundër Lateasha. Dentisti pohoi se Martuar me Mjekësinë e reja fshehu problemet e saj të fertilitetit nga burri i saj dhe mashtroi Dr. Gregory duke i premtuar se do të kishte fëmijën e tij.

Dr Heavenly Kimes

Në episodin e 7 janarit të Martuar me Mjekësinëshikuesit kanë qenë dëshmitarë të një skene emocionuese duke shfaqur Lateasha në zyrën e një gjinekologu. Gjatë kësaj vizite ajo mori lajmin se kishte fibroide dhe ndoshta endometriozë.

“Sa kohë e dinit që i kishit këto probleme sepse duket sikur keni ardhur në mendje Dr G me pretendime të rreme” Qiellor deklaruar.

“Nuk e di se kur filloi, por nuk mund të kishte filluar këtë vit. Ejani në emision duke premtuar një fëmijë, b*** më mirë të bëni një fëmijë!” Ajo kujtoi gjithashtu një rast duke theksuar fillimin e Lateasha dhe Dr. G marrëdhënie. Sipas llogarisë së saj, Lateasha nisën lidhjen e tyre duke dërguar Dr G një emoji për fëmijën kur ajo i dërgoi për herë të parë mesazh në DM-në e tij.

Dr Heavenly Kimes

Ajo vazhdoi, “Nuk mund të më thuash se muret e mitrës sime po bien dhe b***, nuk e dija. A nuk e dinte ajo vitin e kaluar? A nuk e dinte ajo një vit më parë? Kështu që kur i dhatë emoji-n e foshnjës, sepse e dinit që Dr. G donte vërtet një fëmijë dhe erdhi në shfaqje me atë pretendim – pata një pyetje me këtë.”

Për më tepër, Dr. Qiellor ka reaguar edhe ndaj e Lateashës Koment i ashpër që i thotë asaj të shkojë në ferr ‘si nëna e saj’, duke treguar intensitetin dhe natyrën personale të mosmarrëveshjes së tyre.

“Gjithë çaji dhe të gjitha hijet mënjanë, mamaja ime po del nga ferri për të këputur a**-in tënd, sepse nëse mamaja jote vjen tek unë, mamaja ime del nga ferri,” tha Heavenly. “Dhe motra ime me të cilën nuk flas, ajo do ta këput motrën tënde a**. Ajo që ajo duhet të bëjë është të më lërë të qetë!”

Dr. Qiellor postoi në Twitter, “Nahhh kur thua se nëna ime e vdekur është në ferr. Unë pothuajse mund të them atë që dua!”

Ajo shtoi, “Mamaja ime kishte një shans më të mirë për të pasur një fëmijë sesa ajo në ferr,” tha Heavenly ndërsa pretendoi se pjesa tjetër e zonjave po e nxitnin për ta sulmuar. Nëse e rrit mamanë time, mendoj se mund të flas për problemin tënd për të pasur fëmijë.”

Shtypni luajtjen më poshtë.

Për më tepër, Qiellor iu drejtua komentit që kishte bërë më parë Dr G dyshohet se ka kontaktuar me ish-gruan e tij, Quad Webbmbrapa e Lateashës mbrapa, duke elaboruar më tej akuzën që ajo kishte ngritur gjatë debatit të tyre.

“Nuk duhej ta kisha thënë këtë sepse nuk po përpiqem të shkatërroj askënd,” tha Dr. Qiellor. “Nuk duhej ta kisha thënë këtë, Katër nuk doja që unë ta tregoja atë atje. Nëse i këput gishtat Katër mund ta kthejë atë njeri.”

Më vonë, ajo shtoi, “Ai nuk mund të jetë në të njëjtën dhomë me Katër dhe ajo në të njëjtën kohë.”

Kimes Qiellore

KatërMegjithatë, i ka hedhur poshtë këto pretendime. Ajo ka lëshuar një deklaratë për të sqaruar dhe theksuar se akuzat për kinse kontaktin e saj me Dr G mbrapa e Lateashës mbrapa nuk janë të vërteta.

“Tea burri juaj dhe unë NUK kemi, NUK jemi dhe NUK do të angazhohemi në asnjë formë kontakti.” Katër shkroi – duke mohuar Qiellore pretendimet rreth Dr G. “Unë jam i vendosur në qëndrimin tim për të mos u përfshirë ose përdorur si peng në mosmarrëveshjen e dikujt tjetër si një taktikë për të fituar një argument të vogël.”

Quad Webb

Martuar me Mjekësinë transmetohet të dielave në mbrëmje, në orën 21:00 ET, në Bravo.