90 Day Fiance

Klea

I fejuari i ’90 ditëve: Para 90 ditëve’ Miku i Razvanit etiketon marrëdhënien e Amandës dhe Razvanit si ‘toksike’

I fejuari i ’90 ditëve: Para 90 ditëve’ Miku i Razvanit etiketon marrëdhënien e Amandës dhe Razvanit si ‘toksike’

Amanda Wilhelm është kapur në befasi si Razvan Ciocoi mik, Diana, e etiketon marrëdhënien e tyre si ‘toksike’. Kjo bën Amanda pyetje nëse Diana mund të ketë qëllime të fshehura.

Amanda Wilhelm

Gjatë episodit të 6 gushtit të Të fejuarit 90 ditë: Para 90 ditëve të Razvës mik Diana merr Amanda mënjanë pas një feste në pishinë. Diana shkon drejt e në temë, duke pyetur Amanda nëse ajo e do vërtet Razvan ose thjesht është ngjitur pas tij.

90 Ditë të fejuar

“Jo, unë jam i dashuruar me të. Nëse nuk do ta doja dhe nuk do të mendoja se ia vlente t’i lija fëmijët e mi në shtëpi për tre javë…” Amanda Wilhelm fillon të thotë. Diana tregon se ajo po e sjell këtë sepse vuri re se diçka nuk shkonte në mes Amanda dhe Razvan në festën e saj. Ajo beson se “kontakti i tyre me sy” është tregues i një “marrëdhënieje toksike”

“Unë nuk mendoj se marrëdhënia jonë është toksike. Mendoj se e duam shumë njëri-tjetrin.” Amanda përgjigjet. Diana vazhdon, “Si është e mundur të duash një person në 6 ditë? Është pak e vështirë për mua ta kuptoj”.

Amanda Wilhelm

Në një rrëfim me kokë që flet, Amanda Wilhelm fillon të spekulojë për arsyet e ndërhyrjes së Dianës në marrëdhënien e tyre. Ajo mediton: “A është e apasionuar pas Razvan apo…? Nuk jam i sigurt. Ndoshta kjo është arsyeja pse ajo është kaq skeptike për lidhjen tonë.” Amanda reflekton.

90 Ditë të fejuar

Diana i beson Amandaduke përshkruar Razvan Çikoi si një “mik i mirë” që ka duruar shumë dhimbje nga divorci i tij i mëparshëm. “Unë nuk dua ta shoh atë të lëndohet përsëri,” Diana shprehet.

Amanda Wilhelm

Në një segment të veçantë, Diana hapet për ndjenjat e saj të vërteta në lidhje me Amanda dhe i Razvanit marrëdhënie. “Mendoj se kjo nuk është dashuri. Kjo është vetëm një formë e bashkëngjitjes. Mendoj se është e pamundur të duash një person në një kohë të shkurtër dhe nuk mendoj se kjo do të jetë një marrëdhënie e shëndetshme dhe mendoj se nuk funksionon”, pohon Diana.

Razvan Çikoi

Duke e mbyllur diskutimin, Diana këshillon Amanda për të ecur me kujdes Razvanduke theksuar, “Është e rrallë të hasësh dikë si Razvan.”

Amandanjë 31-vjeçare, nënë e dy fëmijëve, humbi tragjikisht burrin e saj, Jason Wilhelm, nga kanceri ampullar në 2022 pas tetë vitesh martesë.

90 Ditë të fejuar

Pas një diagnoze të papritur, ylli nga TLC u përball me humbjen e rëndë të partnerit të saj vetëm 10 ditë më pas. Në një zbulim emocional për producentët gjatë prezantimit të saj në episodin e 4 qershorit, ajo ndau: “Kanceri ishte përhapur në të gjithë trupin e tij. Mjeku kishte parashikuar një skenar të rastit më të mirë prej vetëm tre muajsh, madje edhe me kimioterapi, “tha ajo me lot. “Ndërsa e shikoja, munda të shihja… jeta po shuhej nga sytë e tij dhe më pas ai nuk ishte më.”

Amanda Wilhelm

Pas vdekjes së tij të parakohshme, nëna e pikëlluar iu drejtua rrjeteve sociale si një formë “arratisjeje”. Pikërisht aty ajo u lidh pa masë me Razvanin.

“Një natë, shoku im po bënte një sfidë të transmetimit të drejtpërdrejtë në TikTok. Shoku im vazhdoi të fitonte dhe djali që humbi ishte kaq budalla.” Amanda tha producentët në një rrëfim privat. “Dhe unë isha sikur, oh, ai është i lezetshëm.”

Amanda Wilhelm

Një herë Amanda i talentuar Razvan një “trëndafil” në platformë, i vlerësuar me “më pak se një dollar”, ndërveprimet e tyre evoluan me shpejtësi në shkëmbime të përzemërta, duke çuar në lulëzimin e një marrëdhënieje romantike.

“Ndjej njëfarë faji që jam me Razvanin kaq shpejt pas vdekjes së burrit tim. E di që ai nuk mund ta zëvendësonte kurrë Jason”, vazhdoi ajo në një intervistë solo. “Por ne filluam të krijonim këtë lidhje vërtet të thellë.”