Brandan De Nucciõ

Klea

I fejuari i ’90-ditëshit’ Brendan i rrëfen ‘Këmbët e ftohta’ një Mary të patundur përpara se të ia shtrojë pyetjen – Brenda dollapit të një portieri!

I fejuari i ’90-ditëshit’ Brandan De Nucciõ i rrëfen ‘Këmbët e ftohta’ një Mary Rosa të palëkundur përpara se të shtrojë pyetjen – Brenda dollapit të një portieri!

Brandan De Nucciõ pranoi se kishte mendime të dyta për t’i propozuar Meri Rosa në episodin e së hënës së I fejuari i 90 ditëve: Rruga tjetër. Brandan rrëfeu se po “i ftohte krejt papritur” ndërsa përgatitej të shtronte pyetjen.

“Kjo ka kaluar një kohë e gjatë dhe unë thjesht doja të thoja që ju e dini që të dua dhe nuk di si ta them ndryshe këtë përveçse t’ju tregoj,” tha ai ndërsa ai. hapi një kuti të vogël.

Brandan De Nucciõ

Maria pyeti – “Çfarë është kjo?” tek e cila Brandan u përgjigj: “Shpresojmë, nëse thoni po, kjo është si unaza juaj e fejesës.”

Brandan propozuar si Maria u ul në heshtje me fytyrë të zbrazët.

Ai pyeti – “Unë nuk e kam përsëritur këtë fare. Unë thjesht – a do të martohesh me mua, Maria?”

Propozimi erdhi pasi çifti zbuloi në një episod të mëparshëm se Maria ishte shtatzënë me E Bradanit fëmijë. Brandan dhe Maria më parë u zotuan të kursenin veten për martesë nga respekti për e Marisë gjysherit. Ata ndryshuan kursin për të provuar për një fëmijë dhe mbetën shtatzënë me sukses tre muaj më pas Brandan u zhvendos në Filipine nga Eugene, Oregon.

“Jam i lumtur sepse kam ethe të foshnjës. Prandaj po çmendem dhe dua shumë një fëmijë, apo jo.” Maria shpjegohet. “E di që po përpiqeshim, por është ndryshe kur përpiqesh në krahasim me të pëlqyerit, kur ndodh në të vërtetë dhe ti thua, ‘OK, duro’. Sikur, mendova se do të zgjaste më shumë.”

I fejuari 90 ditor

Maria Gjithashtu tregoi pse vendosi të humbasë virgjërinë pavarësisht sistemit të besimit të familjes së saj.

Brandan tani është këtu personalisht, dhe unë e dua vërtet atë dhe ndihem gati t’i jap gjithçka për të, “tha ajo. “E dini, ne jemi njerëz.”

Brandan De Nucciõ

Brandan vuri në dukje se ndërsa dikur ndihej i sigurt për t’u bërë baba, këndvështrimi i tij kishte ndryshuar që kur mësoi e Marisë shtatzënia.

“U ndjeva shumë e sigurt dhe u ndjeva sikur isha gati të kisha një fëmijë. Por tani që po ndodh në të vërtetë, po mendoj me vete, ‘Nga lindi besimi im?’”, tha ai. “Kam filluar të kem dyshime. Unë thjesht shpresoj vërtet që ne mund të përballojmë gjithçka që kemi në pjatën tonë.”

I fejuari 90 ditor

Brandan dhe Maria u martuan në prill, si rrjedhur nga E Bradanit mamaja, Angela Stiggins, e cila përgatiti një spoiler përmes postimit të fotove të dasmës së çiftit më 28 prill. Anxhela zbuloi në një postim të veçantë në rrjetet sociale se dasma u zhvillua në Filipine dhe se kamerat TLC po rrotulloheshin.

I fejuari 90 ditor

e Anxheles mbishkrimi lexoi – “Unë arrita në shtëpi!! Është e hidhur. Më mungon djali im dhe familja e tij në Filipine tashmë, por jam i lumtur që jam kthyer në shtratin tim. Ky udhëtim ka vënë shumë gjëra në perspektivë për mua dhe unë jam gati të filloj vërtet ta jetoj jetën në maksimum.”

Brandan De Nucciõ

I fejuari i 90 ditëve: Rruga tjetër transmetohet të hënën në orën 20:00 ET në TLC.