I fejuari 90-ditor: Mënyra tjetër S6 mund të jetë sezoni më i mirë ende

Klea

I fejuari 90-ditor: Mënyra tjetër S6 mund të jetë sezoni më i mirë ende

Koha për I fejuari i 90 ditëve: Rruga tjetër Sezoni 6 më në fund është këtu, dhe ne nuk mund të ishim më të emocionuar! The Other Way është një nga spin-off-et më tërheqës të të fejuarit 90 Day, pasi dallohet nga të tjerët. Nga ana tjetër, amerikanët lëvizin jashtë vendit për të jetuar në një vend të huaj me partnerin e tyre. Kjo ndryshon nga koncepti tradicional i të fejuarit 90 ditë, ku bashkëshorti i huaj zakonisht lëviz në SHBA.

Sezoni 6 duket edhe më i çmendur se sezonet e kaluara të The Other Way. Si rezultat, do të jetë interesante të shihet se çfarë do të sjellë ky sezon. Sezoni 6 i The Other Way ka potencialin të jetë sezoni më i mirë i spin-off deri më tani, shpresojmë që të mos zhgënjejë!

90 Day Fiancé: The Other Way Sezoni 6 do të shfaqë vende të reja

Një nga aspektet më interesante të The Other Way është të shohësh vendet e huaja ku amerikanët përfundojnë duke lëvizur. Sezoni 6 do të jetë veçanërisht emocionues, pasi do të shfaqë disa vende të paparë më parë në spin-off.

Vendi i parë i ri që shikuesit do të shohin është Islanda. Corona do të shkojë në Islandë për t’u ribashkuar me të dashurin e saj Ingi, pavarësisht shqetësimeve nga familja e saj. Kjo duhet të jetë intriguese për t’u parë, pasi Islanda është një nga vendet më të largëta në botë. Një tjetër vend i ri që do të shfaqet është Irlanda, ku Joanne është nisur të jetojë me bashkëshortin e saj Sean. Irlanda nuk është përfaqësuar kurrë në asnjë shfaqje të të fejuarit 90 Day, kështu që kjo ka kaluar shumë kohë.

Duke shkuar në Azi, Josh do të marrë udhëtimin nga SHBA në Kinë për t’u ribashkuar me gruan e tij Lily. Kina është një tjetër vend që pothuajse nuk është shfaqur në 90 Day Fiancé, kështu që do të ishte mirë të shihni më shumë prej saj. Së fundi, James dhe Meitalia do të kthehen në vendlindjen e këtij të fundit, Indonezinë, e cila është gjithashtu e re. Pavarësisht anëtarëve të tjerë të kastit të 90 Day Fancé me origjinë nga Indonezia, shikuesit nuk kanë arritur të shohin ende asnjë segment të filmuar atje.

TOW Sezoni 6 do të prezantojë çifte të reja interesante

Sezoni 6 i të fejuarit 90 Day: The Other Way do të prezantojë çifte të reja.

Sezoni 6 i The Other Way do të prezantojë shikuesit me katër çifte të reja, secili me një histori unike. Josh dhe Lily u takuan fillimisht në një aplikacion për mësimin e gjuhës, ku ata patën një lidhje të menjëhershme. Megjithatë, Josh është i shqetësuar se nuk mund të punojë në Kinë dhe duhet të varet nga Lily për gjithçka. Në mënyrë të ngjashme, Corona ndihet e shqetësuar për të hequr dorë nga mundësia për të qenë mami, për të shkuar në Islandë për të qenë me Ingin.

Në një situatë interesante janë edhe James dhe Meitalia. Meitalia u transferua në SHBA nga Indonezia për James, por nuk i ka pëlqyer. James tani ka vendosur të transferohet në Indonezi me Meitalia, por ai ka disa shqetësime. Nga ana tjetër, Joanne u martua fshehurazi me Sean pa i thënë familjes së saj, gjë që mund të bëhej një problem i madh.

Përveç katër çifteve të reja, sezoni 6 do të përfshijë edhe dy çifte të rikthyer. Statler Riley dhe Dempsey Wilkinson nga 90 Day Fiancé: Before The 90 Days Season 6 do të rikthehen. Gratë do të eksplorojnë jetën e furgonit këtë sezon, i cili mund të mos shkojë aq mirë sa shpresojnë. Shekinah Garner dhe Sarper Guven nga Sezoni 5 i The Other Way do të kthehen gjithashtu. Shekinah do të vazhdojë të mësojë të përshtatet me jetën e saj të re në Turqi, ku përballet me disa sfida.

90 Day Fiancé: The Other Way Sezoni 6 do të sjellë dramën

Drama nisi rrugën tonë në sezonin 6 të të fejuarit 90 Day: The Other Way.

Nga ajo që mund të shihet në trailer, duket se sezoni 6 do të sjellë dëshirën e fansave të dramës. Marrëdhënia e Statler dhe Dempsey duket se është në akull të hollë, me Dempsey që sugjeron edhe një ndarje. Nga ana tjetër, Shekinah është e gatshme t’i nënshtrohet një transformimi të tërë për Sarper. Pavarësisht se është pak problematik, nuk ka dyshim që Sarper është argëtues!

Fundi i trailerit ngacmon një moment të tensionuar për James dhe Meitalia, martesa e të cilëve do të testohet. Meitalia prishet dhe kërkon falje nga prindërit, madje ulet në dysheme për të puthur këmbët e nënës së saj. Lart në Kinë, vajza e Lily duket se po i shkakton probleme nënës së saj dhe Xhoshit. Vajza e Lily-t sugjeron që Josh ishte me një grua tjetër, duke e shtyrë Lily t’i thoshte atij se martesa e tyre ka përfunduar.

Në Amerikë, e gjithë familja e Corona është e shqetësuar për lëvizjen e saj në Islandë. Në veçanti, gjyshja e Corona nuk është e emocionuar me mungesën e diversitetit. Më në fund, familja e Joanne është e tronditur kur dëgjon se ajo planifikon të transferohet në Irlandë. Ky është me siguri vetëm fillimi, pasi ata ende duhet të mësojnë se Joanne u martua fshehurazi. Në përgjithësi, Sezoni 6 i The Other Way duket si një udhëtim i egër dhe ne jemi gati!