Brittish Williams

Klea

I dënuari për ‘Basketball Wives’ Brittish Williams del në arrati pasi nuk u dorëzua në burg!

I dënuari për ‘Basketball Wives’ Brittish Williams del në arrati pasi nuk u dorëzua në burg!

Gratë e basketbollit shap, British Williams, nuk hyri në burg në datën e dorëzimit të saj të urdhëruar. Më 3 janar, Williams i kërkoi gjykatës uljen e dënimit të saj nga 4 vjet në 2.6 vjet vetëm disa orë përpara dorëzimit të saj të planifikuar, sipas të dhënave të siguruara nga Radar Online.

British Williams

Një gjykatës federal kishte miratuar më parë kërkesën e yllit të realitetit për të shtyrë datën e saj origjinale të regjistrimit të 11 dhjetorit. Williams iu lut një gjyqtari për shtyrjen për ta lejuar atë të kalonte Krishtlindjet me vajzën e saj 5-vjeçare.

British Williams

Në tetor, Williams u dënua me 4 vjet burg për akuzat e mashtrimit tatimor, mashtrimit bankar dhe mashtrimit të sigurimeve. Ajo u urdhërua gjithashtu të paguante 564,069.13 dollarë si kompensim, përveç dënimit të saj me katër vjet burg.

Rasti i profilit të lartë u hetua nga Shërbimi i të Ardhurave të Brendshme, Administrata e Sigurimeve Shoqërore dhe FBI.

British Williams

33-vjeçari u deklarua fajtor për gjithsej 15 vepra penale, pesë akuza për keqpërdorim të numrit të Sigurimeve Shoqërore, katër akuza për mashtrim bankare, tre akuza për mashtrim me kabllo dhe tre akuza për dhënie të deklaratave të rreme në IRS. Ish-ylli i realitetit do të lirohet nën mbikëqyrje për pesë vjet pas vuajtjes së dënimit.

British Williams

Williams akuzoi gjykatësin se e goditi me një dënim të ashpër për shkak të statusit të saj të famshëm. Ajo bëri një apel dhe u lejua të kalonte Krishtlindjet me vajzën e saj.

Më 2 janar, Williams i kërkoi gjykatës uljen e dënimit nga 48 muaj në 32 muaj, duke pretenduar se dënimi i saj nuk ishte llogaritur saktë. Ajo i kërkoi gjykatës të shtynte datën e dorëzimit të saj dy ditë më vonë, pasi nuk arriti të dorëzohej në Alderson FPC më 3 janar. Williams deklaroi se ajo “nuk ishte në gjendje të raportonte siç ishte urdhëruar”. Ajo kërkoi që gjykata të shtyjë datën e saj të kontrollit derisa një gjyqtar të merrte një vendim mbi kërkesën e saj duke kërkuar një dënim më të shkurtër. Ajo vuri në dukje se vonesa do ta lejonte atë të merrte pjesë në gjykatë në Misuri pa pasur nevojë të transportohej nga burgu i Virxhinias Perëndimore.

Gratë e basketbollit

Prokurorët kundërshtuan uljen e dënimit, duke argumentuar—“edhe nëse Williams nëse kualifikohej për një reduktim të mundshëm, qeveria do të kundërshtonte lehtësimin sepse ajo nuk raportoi në Byronë e Burgjeve sipas udhëzimeve dhe ajo tashmë kishte një disponim më shumë se bujar me anë të rrëzimit të akuzave që mbanin gjashtë vjet të njëpasnjëshme minimale të detyrueshme në atë kohë të dënimit origjinal.”

British Williams

Të dhënat e gjykatës zbuluan se Williams u arrestua më 12 janar. Detajet e arrestimit mbeten të paqarta, por ajo nuk është një e burgosur aktuale e objektit Alderson, sipas Byrosë Federale të Burgjeve.

Williams’ avokati paraqiti një mocion për të vazhduar seancën e revokimit të obligacioneve, më 16 janar.