Jennifer Pedanti

Klea

I dashuri i yllit të ‘RHOC’, Jennifer Pedantit, Ryan, ekspozohet për ‘Abuzim financiar të të moshuarve’ në një padi skandaloze nga 82-vjeçari!

I dashuri i yllit të ‘RHOC’, Jennifer Pedantit, Ryan, ekspozohet për ‘Abuzim financiar të të moshuarve’ në një padi skandaloze nga 82-vjeçari!

Amvise të vërteta të Orange County yll, e Jennifer Pedantit i dashuri, Ryan Bojajianiu desh të shmangë një padi që pretendonte se ai kishte shkatërruar jetën e një njeriu përpara se çështja të pushohej, në fillim të këtij viti.

Jennifer Pedanti

Personaliteti kontrovers Bravo u padit nga një 82-vjeçar i quajtur Gordon Barienbrocki cili akuzoi Ryan për “shpërdorim financiar të të moshuarve”, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Radar Online.

e Ryan avokati, Mike Caspino, iu drejtua padisë së rrëzuar, duke i thënë mediumit – “Kjo ishte një marrëveshje e pasurive të paluajtshme që Ryan ishte përfshirë dhe ai doli nga marrëveshja sa më shpejt që mundi kur zbuloi se ky djalë 86-vjeçar ishte subjekt i një aktakuze federale.”

Jennifer Pedanti

Avokati shtoi – “Ryan donte të dilte nga marrëveshja menjëherë kur mësoi se kishte të bënte me një person të tillë. Më pas ai paditi Ryan.

Në padi pretendohej se Ryan ranë dakord për të blerë një parcelë banimi 16.1 hektarë tokë nga Barienbrock për 7.9 milionë dollarë, në vitin 2018. Marrëveshja thoshte se 21 dhjetori 2020 ishte afati i fundit i pagesës së çmimit të blerjes dhe mbylljes së ruajtjes. Barienbrock tha në padi se Ryan planifikoi të ndante rezidencën e një familjeje në shtatë parcela banimi. Këtë e pretendoi pronari Ryan nuk e ka bërë pagesën brenda afatit dhe ka refuzuar heqjen e barrës që fillimisht kishin rënë dakord të vendosnin.

Jennifer Pedanti

Barienbrock shpjegoi se pranoi ta lejonte Ryan për të vendosur një barrë prej 926 mijë dollarësh mbi pronën “për të siguruar mbrojtje” për veten e tij, si Barienbrock ishte i përfshirë me Komisionin Federal të Tregtisë në lidhje me çështje që nuk kishin lidhje me pronën. Barra do të siguronte mbulim në rast se FTC ndërhynte dhe tentoi të ngrinte asetet e tij.

Barienbrock deklaroi se FTC nuk ndërmori kurrë masa për të poseduar shtëpinë ose për të ngrirë pronën.

Dokumentet e gjykatës thanë – “Përkundrazi, FTC më pas lëshoi ​​të gjitha pretendimet kundër Barienbrock dhe subjektet e tij, dhe e bëri këtë përpara afatit të fundit të blerësit për mbylljen e ruajtjes.”

Jennifer Pedanti

Barienbrock tha se Ryan refuzoi të hiqte barrën pavarësisht dështimit të tij për të mbyllur ruajtje në pronë. 82-vjeçari vuri në dukje se e Ryan veprimet e penguan atë «një plak që të ishte në gjendje të shiste këtë pronë, të shlyente borxhin dhe të merrte fondet që shitja do të gjeneronte për të përmbushur detyrimet e tjera dhe për të siguruar ngushëllim në vitet e tij të mbetura».

Në padi thuhej – “Ky refuzim flagrant nga Bojajian dhe të pandehurit e tjerë për të respektuar kushtet e shprehura të Marrëveshjes ka rezultuar në komisionin nga Bojajian dhe të pandehurit e tjerë për abuzim financiar me të moshuarit dhe përgjegjësinë e tyre solidare për dëme thelbësore, siç pretendohet.”

Barienbrock tha se ai kishte qenë i pasuksesshëm në shitjen e shtëpisë së tij prej 7.9 milionë dollarësh dhe kishte vuajtur mbi 1 milion dollarë.

Jennifer Pedanti

Ryan mohoi të gjitha akuzat për keqbërje, duke pretenduar se ai ishte “i shfajësuar nga detyrimi për të përmbushur detyrimet e tij, nëse ka ekzistuar, siç pretendohet nga Paditësi, sepse disa kushte që kërkoheshin të ndodhnin fillimisht, duke përfshirë por pa u kufizuar në dështimin nga ana e qarkut të Portokalli për të nxjerrë të drejtat e nevojshme të ndërtimit.”

Ryan kërkoi që gjykata ta hedhë çështjen dhe padia u rrëzua Barienbrock para se të shkonte në gjyq. Ryan vazhdoi të ngrejë padinë e tij kundër Barienbrockduke pretenduar mashtrim.

Jennifer Pedanti

e Ryan ankesa ligjore tha – “Barienbrock është një mashtrues famëkeq i pasurive të paluajtshme, i cili ka dekada të tëra me ligjin.”

e Jennifer Pedantit marrëdhënie e diskutueshme me Ryan është shpalosur si një histori kryesore në sezonin aktual të transmetimit të Amvise të vërteta të Orange County.