Meri Brown

Klea

I dashuri i ri i Meri Brown, Amos Andrews’s Clout Chasing është ekspozuar … Ai është i dëshpëruar për famë!

I dashuri i ri i Meri Brown, Amos Andrews’s Clout Chasing është ekspozuar … Ai është i dëshpëruar për famë!

Meri Brown i dashuri i ri, Amos Andrewsi kishte vënë sytë në Gratë Motra yll, sipas ish-bashkëshortes së tij.

Amos ka katër martesa të dështuara në të kaluarën e tij dhe një nga ish-të e tij vendosi të flasë më pas Meri prezantoi të dashurin e saj të ri, në fillim të këtij muaji.

Meri Brown

Amos ishte i përfshirë me një grua tjetër përpara se të lidhej me yllin e realitetit, per Dielli i SHBA.

Nje nga Amos’ ish-të folën për median, duke pretenduar se ai e kishte vënë syrin te një personazh të ndryshëm, duke përfshirë e Kody Brown gruaja e parë.

Ish-i pretendoi – “Ai e di Meri. Ai e ndoqi shfaqjen kur ne jetonim në Las Vegas. Ai donte të gjente se ku jetonte, kështu që ai e di se kush është ajo.”

Meri Brown

Gruaja tha se nuk dinte si Amos u takua Meri, por sugjeroi – “Nuk do të habitesha nëse ai do ta çonte ish-in e tij në shtrat dhe mëngjes [Lizzie’s Heritage Inn] thjesht për t’u përplasur me të për të bërë atë takim të rastësishëm.”

Meri Brown

Amos jeton në Salt Lake City, Jutah. Meri thuhet se u largua nga Flagstaff, Arizona për të jetuar në Parowan, Utah B&B të saj pranverën e kaluar, pasi u nda zyrtarisht nga poligamisti i famshëm. Meri, Kodi dhe tre gratë e tjera të tij, Janelle, Christine dhe Robinjetoi në Las Vegas nga 2011-2019.

Meri Brown

Amos’ Ish-gruaja shpërndau detaje rreth afinitetit të tij të dyshuar për yjet e realitetit.

“Ai është një fans i Gratë Motratë gjithë [Real] Amvise”, pohoi ajo.

“Kur jetonim në Kaliforni, shumë herë shkonim në Coto de Caza dhe ai përpiqej të gjente se ku jetonin amvisat,” shtoi ajo, duke iu referuar lagjes së paraqitur në serialin Bravo. Amvisat e vërteta të Orange County.

Meri Brown

Ajo shtoi: “Ai është një lloj vajze fanse e fiksuar. Ai do të donte të ndeshej me njerëz të tillë.”

Ajo tregoi se ata dikur kishin kryqëzuar rrugët me yllin e RHOC, Gjyqtari Tamra. Ajo kujtoi: “E pamë Tamra një herë në një Bed Bath and Beyond, dhe ai donte të shkonte tek ajo. Unë them, ‘Lëreni të jetë. Ajo është duke bërë pazar.”

Gjyqtari Tamra

Ajo tha se ish-i i saj ka të ngjarë të ishte më i përqendruar te “mundësia” sesa gruaja, kur u pyet nëse ai ndoqi në mënyrë specifike Meriose ndoshta do të kisha dalë Janelle ose Kristina.

“Unë mendoj se ai është me të vërtetë oportunist në kërkimin e dikujt që ka qenë në një marrëdhënie që ndoshta nuk ka marrë vëmendjen,” tha ajo. “Dhe ai hyn dhe jep gjithë atë vëmendje dhe duket si ky kalorës mbi një kalë të bardhë.”

Meri Brown

Ajo shtoi se e besonte këtë Amos ishte “duke kërkuar dikë për një ditë page”.

Gruaja nuk kishte informacion Amos’ punësimin aktual, por pretendoi se ai kishte “shumë punë” gjatë martesës së tyre.

Ajo tha për median se nuk e dinte këtë Amos kishin martesa të shumta në të kaluarën derisa u ngulitën në divorcin e tyre. Ajo shtoi se ish-i i saj ishte fejuar “shumë herë” dhe “shumë gra [were] brenda dhe jashtë jetës së tij.”

Meri Brown

Ajo vazhdoi duke e përshkruar ish-in e saj si “narcisiste” dhe “jashtëzakonisht xheloze”. Gruaja shtoi se ishte “tronditur” kur mësoi për romancën e tij me yllin e TLC.

Ajo pohoi – “Unë mendoj se atij i pëlqen të qëndrojë i ulët në mënyrë që të mund të vazhdojë ta bëjë këtë me shumë njerëz.”