I dashuri i ri i Lindsay Hubbard është një ish-partner

Klea

I dashuri i ri i Lindsay Hubbard është një ish-partner

Doli qe Lindsay Hubbard njeriu i ri nuk është një njeri i ri. Ai është një shpërthim nga e kaluara, dhe ajo po i jep atij një goditje të dytë në dashuri. Nuk mund të ishte më keq se lidhja e saj e fundit, apo jo?

Ylli i Summer House foli për romancën e saj të re gjatë një episodi të podcast-it Bitch Bible. Ajo bëri një zhytje të thellë në mënyrën se si u takuan, çfarë shkoi keq herën e parë dhe pse mendon se herën e dytë do të jetë ndryshe.

Hera e dytë është një bukuri

“Ai është i mrekullueshëm. Unë në fakt e takova atë dhe dola me të tre vjet e gjysmë më parë”, zbuloi Lindsay. “Disa nga miqtë e mi e quajnë bumerang, ku dilni herën e parë, koha nuk ishte e duhura dhe ata kthehen. Pra, kjo është në thelb ajo që ndodhi.”

Sipas Lindsay, ajo u takua për herë të parë me këtë djalë të ri në vitin 2020. COVID-i po tërbohej, por ajo disi gjeti kohë mes izolimeve për të shkuar në disa takime me këtë djalë. Ajo tha se ai po përpiqej të kuptonte “lëvizjet e tij në karrierë”. Koha ishte e mbyllur dhe ai përfundoi duke i ndërprerë gjërat.

“Ishte teksti më i bukur ndonjëherë, sepse shumica e djemve thjesht ju fantazojnë, ose zhduken, ose zhduken ose çfarëdo tjetër,” kujton Lindsay. “Ai nuk bëri asgjë nga këto.”

Ajo vazhdoi, “Atëherë, ai tha: “Hej, unë nuk jam në një vend ku mund të jem në ndonjë gjë serioze”. Ai thotë, 'Kam idenë se ndoshta do diçka më shumë' dhe ai thotë, 'dhe unë nuk jam aty tani. Dhe nuk dua të të humb kohën dhe nga respekti për ty, ndjeva se duhej t'jua thoja këtë.'”

Bazuar vetëm në atë tekst, ky djalë duket si një akt klase. Kur ai “u kthye” me bumerang në dhjetor 2023, ajo nuk mund të rezistonte duke i dhënë atij një shans tjetër. Ata e goditën atë, dhe pjesa tjetër është histori.

Kur përshkroi të dashurin e saj të ri, Lindsay tha se ai e bën atë “të lumtur në dhomën e gjumit” dhe ai ka një “punë të shkëlqyer”. Ai po kontrollon të gjitha kutitë. Akoma më mirë, ai nuk ka parë kurrë një episod të Summer House, dhe ajo tha se ai është plotësisht i “pafazuar” nga karriera e saj televizive në realitet.

“Ai nuk e ka parë kurrë shfaqjen,” zbuloi Lindsay. “Është vërtet freskuese.”

Summer House vazhdon në Bravo të enjten në mbrëmje në orën 21:00.