I dashuri i Lisa Hochstein e ndërpreu martesën përpara se të shihej

Klea

I dashuri i Lisa Hochstein e ndërpreu martesën përpara se të shihej

Pas gjithçkaje që ndodhi me Lenny Hochstein, Lisa Hochstein kishte nevojë për një prani më të qëndrueshme në jetën e saj. Kjo prani dukej se vinte në formën e Jody Glidden.

Amvise të vërteta të Majamit Shikuesit e sezonit 6 kanë parë Jody dhe Lisa të afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Amvisat e tjera e kanë quajtur Jody një shenjtore sepse dëgjonte Lizën të fliste për të metat e Lenit gjatë gjithë kohës.

Nga çdo këndvështrim, Jody dukej si një djalë i shkëlqyer. Dikush normal dhe i sigurt që Lisa të jetë pranë. Megjithatë, siç doli, mund të ketë më shumë për të bukurën e re të Lizës nga sa duket në sy.

I dashuri i ri i Lisa Hochstein dyshohet se ka një të kaluar të fshehtë dhe të ndyrë

Page Six raportoi se disa persona të brendshëm arritën në kontakt me informacionin mbi Jody dhe marrëdhënien e tij të mëparshme. Thuhet se Jody dhe ish e fejuara e tij Rabia u takuan që në vitin 2017 dhe kishin lidhje për pesë vjet. Insajderët raportuan se Jody dhe Rabia “u rritën si çift, ranë në dashuri me familjet e njëri-tjetrit dhe përjetuan dashurinë më të madhe të [their] jeton.”

Të dy u fejuan në Paris në vitin 2021. Jody ishte gjithashtu një herë e martuar më parë dhe ka një vajzë 14-vjeçare nga ajo lidhje, të cilën Rabia e ndihmoi ta rriste. Rabia dhe Jody nuk kanë fëmijë së bashku, por thuhet se kishin diskutuar seriozisht për të krijuar një familje. Raportohet se Rabia kaloi gjithashtu dy vjet duke rinovuar shtëpinë e Jody – shtëpinë që shikuesit e kanë parë në RHOM.

Dasma e tyre ishte planifikuar për në 3 shtator 2022. Megjithatë, Jody i anuloi gjërat vetëm pak ditë para ceremonisë. Megjithëse, veçanërisht, një burim raportoi se Jody dhe Rabia u ndanë “një muaj para dasmës”. Shumë të ftuar ende dyshohet se e bënë udhëtimin për të treguar mbështetje, duke perceptuar statusin “zemërthyer” të çiftit.

Nga ana tjetër, shumë të ftuar anuluan udhëtimin e tyre, duke u raportuar se kishin marrë “aq shumë njoftim” për ndarjen paraprakisht. Ish-ët ishin ende të ngrohtë me njëri-tjetrin mes ndarjes së tyre. Jody thuhet se u takua me Lizën ditën kur u kthye në Miami, megjithatë, Rabia nuk e besoi pretendimin e tij. Kur vajza e Rabia dhe Jody u kthyen nga Franca, ai dyshohet se i dëboi nga shtëpia.

Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.