Howie Mandel bën paqe me Andy Cohen pas diss "Jackhole".

Klea

Howie Mandel bën paqe me Andy Cohen pas diss “Jackhole”.

Në prill 2023, Howie Mandel nuk i kënaqi disa fansa të Vanderpump Rules kur intervistoi Tom Sandoval në podcast-in e tij Howie Mandel Does Stuff. Në mes të Skandovalit, Howie hodhi pyetje softball dhe dukej dashamirës ndaj Tomit, ndërsa pjesa tjetër e botës ishte e vendosur në kampin e Ariana Madix.

“Sonte Jackhole [Award] shkon tek fakti se Howie Mandel me sa duket nuk e dinte se në çfarë po futej me intervistën e tij me Tom Sandoval sot, “tha Andy Cohen në Watch What Happens Live në atë kohë. “Sepse duket sikur ai nuk i bëri detyrat e shtëpisë.”

Por tani, gjyqtari i America’s Got Talent dhe ekzekutivi i Bravo kanë arritur një armëpushim në këtë çështje. Howie shpjegoi veten dhe bëri paqe me Andin në Radio Andy të SiriuXM më 18 janar. Gjithçka është falur.

Andy Cohen paralajmëron Howie Mandel: “Tifozët e Bravo janë shumë të pasionuar”

“Howie, duhet të jesh i kujdesshëm përpara se të marrësh një anë,” paralajmëroi Andi. “Tifozët e Bravo janë shumë të pasionuar.”

Howie në fakt pranoi se nuk e kishte parë Pump Rules përpara se të bënte intervistën me Sandoval. “A nuk më respekton për këtë? Pse jam jackhole?” ai pyeti.

Duke besuar se situata përfundoi “duke funksionuar mirë personalisht” për të, Andy u tërhoq nga etiketa “jackhole”.

“Kjo më shpëtoi disi skarën për mua më vonë në ribashkim,” qeshi ai. “Pra, në të vërtetë … ndoshta duhet të të jap Mazelin në vend të kësaj, sepse ne bëjmë një Jackhole dhe një Mazel.”

Howie pranoi se ai kishte “aq shumë urrejtje” për t’i dhënë Sandoval një platformë për të “varrosur veten”. Ai e përshkroi situatën si “duke pasur një depozitë dhe më pas duke parë sallën e gjyqit”.

Ironikisht, vajza dhe mikpritëse e Howie, Jacqueline Schwartz, po e godiste atë nën tavolinë gjatë gjithë intervistës. Ajo padyshim që shikon VPR sepse kishte veshur një kapuç “Dërgoji Darrell”, të cilin babai e detyroi ta hiqte.

“Sa herë që ai thoshte diçka me të cilën ajo nuk pajtohej,” tha Howie, “ajo më shkelmonte nën tavolinë. Disa herë ajo donte të bënte një pyetje dhe të sfidonte … dhe unë thashë: ‘Dëgjo, vërtet. Unë nuk e njoh këtë djalë. Nëse e sfidoni ose nëse e sulmoni këtu, ai thjesht do të mbyllet … Ai do të largohet dhe nuk do të flasë.’

Në atë kohë, Howie besonte, “Arsyeja që ai është këtu, ndryshe nga çdo vend tjetër, është sepse ai e di se është në një vend injorant ku nuk ka asnjë sfidë dhe nuk duhet të mbrohet.”

Howie mendon se etiketa jackhole ishte një “pozitive”

Megjithatë, në vend që të ofendohej vërtet, Howie pranoi se e konsideronte etiketën “Jackhole” një “pozitive” për të.

“Unë isha një vrimë e çarë… Andy Cohen tha se unë jam një vrimë, [and] Unë mendoj se kjo është pozitive, “tha ai në podkastin The Viall Files në maj 2023.

Për më tepër, Andy tregoi se Howie bëri shaka për fyerjen në qershor. “Ai më dërgoi DM dhe më tha, ‘Ti po bën TV fantastik. Unë isha i nderuar të isha Jackhole-ja jote’”, tha prezantuesi i WWHL. “Më pëlqeu kjo, dhe i ktheva DM dhe i thashë: “Howie, të jem në grindje me ty … ishte nderi im,” me shumë zemra.”