House of Villains Episodi 8 Përmbledhje

Klea

House of Villains Episodi 8 Përmbledhje

Shtëpia e zuzarëve është rikthyer me një tjetër episod tërheqës, dhe po, është po aq i mirë sa më parë. Le të hyjmë menjëherë në të. Gjatë episodit 8, “Tre zuzarët hyjnë në një bar … Oh,” Bobby Lytes lufton për jetën e tij në shtëpi, pavarësisht se fitoi pushtetin Supervillain of Week. Me këtë, ai duhej të vendoste tre zuzar në listën e hiteve. Në mënyrë dramatike, ai zgjodhi Johnny Bananas të The Challenge dhe Shake Chatterjee të Love Is Blind për t’u ulur në bllokun e prerjes. Dhe, në një kthesë tronditëse të ngjarjeve, ai e quajti veten kandidati i tretë. A ka ai kontroll mbi shtëpinë aq sa mendon? Le të zbulojmë. Këtu është gjithçka që ndodhi në Episodin 8 të House of Villains.

Kush është Supervillain i javës?

(Foto nga: Trae Patton/E! ENTERTAINMENT)

Meqenëse ai fitoi pushtetin në episodin e mëparshëm, Bobby ende e mban atë gjatë ceremonive të kësaj jave. Megjithatë, për shkak se ai zgjodhi të nominohej, duke shpresuar se do të vinte një vijë në rërë midis tij dhe Bananeve, ai është në mëshirën e të gjithëve. Edhe pse lëvizja e tij ishte tronditëse, e keqja është se e ardhmja e tij mbështetet në aleatët e Bananas, duke përfshirë Tanisha dhe Fairplay.

Kush e fitoi sfidën e shpengimit në Episodin 8 të House of Villains?

Johnny Bananas për House of Villains
(Foto nga: Matthias Clamer/E! Entertainment)

Personaliteti i zgjuar i Johnny-t i shërbeu mirë gjatë sfidës së shëlbimit të kësaj jave, sepse konkurrentët e nominuar të kësaj jave kishin për detyrë të krijonin tituj qesharak të imazheve gjatë gjithë sezonit. Në fund, zuzarët e mbetur do të votonin për ata që besonin se ishin më zbavitësit. Pavarësisht përpjekjeve të përbashkëta të Shake dhe Bobby, kontrolli që Bananas ka mbi kolegët e tij është i vërtetë sepse ai fitoi me ngjyra të shkëlqyera.

Kush shkoi në shtëpi në Episodin 8 të House of Villains?

Përmbledhje e Episodit 8 të House of Villains
(Foto nga: Trae Patton/E! ENTERTAINMENT)

Pasi humbi sfidën e shëlbimit, realiteti i Bobit filloi të vendosej. Edhe pse ai ishte Supervillani i javës, ai la të pengonte krenarinë e tij, duke çuar përfundimisht në dëbimin e tij dhe duke i dhënë fund udhëtimit të tij drejt 200,000 dollarëve. Nuk i ka parë më parë këto shfaqje? Si gjithmonë, mos u ngatërroni kurrë me The Banana Man – ai pothuajse gjithmonë del në krye.

Kush mbetet në Shtëpinë e Vizitorëve?

Përmbledhje e Episodit 8 të House of Villains
(Foto nga: Casey Durkin/E! Entertainment)
  • Tanisha
  • Omarosa
  • Anfisa
  • Shkundni
  • Johnny Bananas
  • Jonny Fairplay

Kjo është ajo për House of Villains Episodi 8. Sigurohuni që të akordoheni në MTV të enjten e ardhshme në orën 22:00